Wij zitten nu in Orlando en de grootte van de fooi is in ons gezin een steeds wederkerende discussie.... We waren in Tgif, eten heel erg lekker maar wachttijden erg lang na bestelling. Onze appetizer zou zo komen: It'll take just 10 minutes folks en het werd een half uur. Wij waren net aangekomen en vielen bijna om van vermoeidheid maar wilden wel gelijk een lekkere amerikaanse hap eten, je kent dat gevoel wel. te moe om te mopperen. De ober verkondigde 2 x ongevraagd dat het de schuld van de keuken was. Moet eerlijk zeggen dat ik dat niet echt sterk vond, wij hadden tenslotte niks gezegd. Toen na een heerlijk maal kwam het moment van betalen en kwam meteen ook weer de ' fooiendiscussie ' met mijn man. Hij gaf 10 % , bij ons veel maar hier peanuts natuurlijk, en toen de ober het meenam hoorden wij hem nog zeggen 'shi-iiit' ! Wederom niet professioneel natuurlijk, dus mijn man vond dat hij zeker niet te weinig had gegeven.... Het blijft bij ons een discussie.....ik las eerder dat de obers de fooi moeten delen met het keukenpersoneel enz. Klopt dit? Ik ken uiteraard wel het verhaal van de 15/18 % bij goede service, maar ben wel benieuwd of ze het echt moeten delen. Hoor graag!