Welkom op het Florida Forum!


Dé grootste online community over Florida


 •  » Heb je vragen over je vlucht, accommodatie of autohuur?
 •  » Wil je graag advies voor je reisschema?
 •  » Wil je graag anderen vertellen over je mooie Florida reis?

...dan ben je op het Florida Forum aan het juiste adres!


Ja, ik wil mij graag gratis aanmelden!

p.s.: Geregistreerde gebruikers zien ook nog eens veel minder reclameboodschappen!


Tip! Bouw je eigen Florida fly-drive
Reis met eigen huurauto en ontdek naast de bekende plekken ook charmante vissersdorpjes en verscholen eilanden.


Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 19

Onderwerp: [Reisverslag] Almeretoppers: dec 2007

 1. Top | #1
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard [Reisverslag] Almeretoppers: dec 2007

  Beste Forum bezoekers,

  Misschien iets wat wij terug kunnen doen voor alle leuke en aardige tips die wij gekregen hebben van allemaal hier, vandaar dit live verslag.
  Met grote dank aan een of andere buurman hier in Legacy park Davenport.
  Die heeft namelijk een onbeveiligd netwerk voor mij openstaan.:-$
  Dus zolang het goed gaat, komt er elke avond wat bijgeschreven op ons dagboek.

  Eerst nog heel even voorstellen dan maar.
  Almeretoppers zijn een echtpaar met 2 kids meisje 16 jr en zoon 12 jr.
  Het is voor ons de eerste keer Amerika en dus ook Florida.

  23-12-2007:
  Wij wilden op aanraden van velen op tijd inchecken dus om 08:00 uur bij de balie van UA ingechecked, Mede ook omdat we wilden proberen een wat ruimere plek te krijgen i.v.m. onze dochter die het nodig vond om 10 dagen voor onze reis naar Florida nog even een ongeluk te krijgen met haar Scooter, wat eindigde met 6 hechtingen in haar knie, wat maar niet goed genezen wil.
  Vrijdag voor de vakantie mochten de hechtingen eruit maar niet teveel buigen mocht ze haar knie.
  Bij de Balie van UA direct begrip voor haar en onze situatie en kregen zonder bijbetaling direct Economy plus aangeboden. Terwijl de Stewardes ons 2 minuten daarvoor nog vroeg om de volgende dag te reizen i.v.m. overboeking van het vliegtuig. Ze begreep direct dat wij daar niet op ingingen, nadat ze de zure gezichten van de kids zag.
  Koffers en beauty case in het ruim en lekker bijna zonder handbagage op tijd de lucht in 12:20 uur nl tijd.
  De Vlucht viel ons allen erg mee, was voor ons na turkije het langste wat we ooit gevlogen hadden. In het vliegtuig alvast de door ons gevreesde Visa Waiver ingevuld en het witte formulier( nee we brengen niks binnen in amerika, we gaan alleen maar halen met die lage dollar) alles dus nee ingevuld.
  Bij aankomst op Washington tot op 50m1 van de grond was er nog niks te zien van de mist, viel het ons op, dat het een beetje achterhaald vliegveld is. Dat werd mij later ook nog door een enthousiaste amerikaan mede gedeeld. In ieder geval we hadden tijd genoeg om over te stappen (dachten we) landing 02:55 us tijd en vertrek naar Orlando 04:55.
  Ja dat dachten we dus, de eerste attractie stond al op ons te wachten in de USA. De rij voor de immigration dienst Pffff. Het viel ons op dat nog veel mensen de bewuste formulieren nog niet ingevuld hadden en druk aan het schrijven waren in de rij, zeker omdat een vervaarlijk uitziende chef iedereen zonder ingevulde formulieren zomaar weer achterin de rij plaatste, lekker als je 3 kwartier gewacht hebt op je beurt:sad:.
  Maar goed wij dus wel door, zonder moeilijke vragen.
  Dan weer je koffers van de band halen en zelf doorbrengen door de douane, wat een verhaal zeg weer dat protocol van strippen cq (schoenen uit) e.d. dan je koffer zelf weer afgeven aan een pesoon die bij een soort Xray staat. En nu maar hopen dat je koffer in het goede vliegtuig gaat, want allerlei vluchten komen er tegelijk doorheen bij die douane.
  Nou na alle tijdverdrijf nog net op tijd voor de volgende vlucht, alleen bleek die "gellukkig" vertraagd te zijn. Ook moesten we wachten omdat er een andere doorvlucht naar Tampa cecancelled was, dus er werden wat mensen bij ons in het vliegtuig toegevoegd.
  Affijn een uurtje later dan geplanned, weer de lucht in om daarna om 21:00 uur te landen. Daar ging het supervlot en na de koffers opgehaald te hebben direct als de brandweer naar de Alamo desk voor onze auto, ja dus, alleen is het wel hoog seizoen dus he en er stond weer een welbekende rij mensen. Dus na weer 3 kwartier, eindelijk bij de desk. En wat denken jullie ja hoor, proberen ze alsnog de auto te upgraden terwijl ik reeds gemeld had dat ik vanuit n.l. al gedaan had. Ja maar een Hummer is ook mooi hoor zegt de alleraardigste dame achter de desk. Nou niet voor mij dus, ik hou het lekker bij de bestelde trailblazer!!
  In de garage, dus ook door de drukte moet je zelf op zoek naar je auto, in geen velden of wegen geen trailblazer te vinden. En toen werd ik na 20 uur reistijd achter de rug, even lichtelijk ge-irriteerd op een chefke daar.
  Ja neem die toyota maar.. Helemaal
  niks toyota ik moet en zal die auto krijgen die ik gereserveerd heb.
  En ja hoor helemaal van een achteraf plek wordt hij uiteindelijk opgehaald nadat ze in de gaten kregen, dat ik zelfs in engels de boel plat kon krijgen.
  En ja dan op naar Davenport Legacy park. Ik had het adres in n.l. al in de tomtom gezet, dus dat ging soepel. Let wel op allen het vinden van de satelieten duurt wel ff als je hem aanzet daar. Om 23:00 uur aankomst in de Condo. En toen ging na het binnenzetten van de koffers, ook bij ons het lichtje uit. want ja volgende dag moet er eerst wat eten komen, want er was echt niks in het huisje aanwezig en ook het water wisten we niet of het te drinken was!!.

 2. Top | #2
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  24-12-2007:

  Allemaal vroeg op, van alle spanning en emotie waarschijnlijk.
  En ja na even heel snel de koffers uitgepakt te hebben. Nu eerst op zoek naar ONTBIJT en snel een beetje. Wij dus sturen op de 192 geloof ik een stukje terug waar veel neon brandt, daar moet toch wat te vinden zijn dachten wij. En wat denk je zie ik toch opeens een bekende naam van een tent die ik op het forum eens tegenkwam. Perkins werdt het en ja het viel zeker niet tegen !! Eerste ontmoeting met de amerikaanse cultuur, Alice blijft maar herhalen, dat ze het nog steeds vind of ze in een film mee speelt zo onwerkelijk vind ze alles nog. Alleraaardigste jonge dame die een verhaal begint op te hangen over wat ze allemaal wel niet in de aanbieding heeft, echt lache hoor met mij konstant als tolk voor mjin vrouw, die er ruiterlijk voor uitkomt er helemaal niks van te kunnen volgen. Dus ik mega orange jus en de kids een emmer cola ( ja vakantie) normaal mogen ze het niet hoor. Ik vraag dus aan die dame wat raadt jij aan, dan doe ik dat. soms moet je risico's nemen in je leven toch. En na een kwartiertje kwam er toch een prachtig mooi gekleurd gebeuren op tafel, wat ook heeeel goed weg te krijgen was en ja iedereen vond alles lekker, alleen die emmer cola viel een beetje te zwaar op de maag van mijn zoon Mike, die prompt de hele dag misselijk is gebleven.
  In Perkins kwamen een alleraardigst stel tegen uit holland, die we de dag ervoor ook al gespot hadden tijdens de reis. Dus even gevraagd of ze bekend waren in FL. ja dus ze waren voor de 5e keer dit jaar zelfs voor de 2e keer in 1 jaar. Dus binnen de kortste keren hebben we ze helemaal leeggezogen met info die we nog konden gebruiken lol. En op naar PUBLIX voor de eerste levens behoeften, zoals haarcreme, watjes en zonnebrand.
  $ 143,- verder alle bende naar de koelkast gebracht en op naar Magic kingdom, ja we zijn er nu toch. 12:30 uur Daar aangekomen na vele ahs en ohs achterin de auto, eerst onze voucher voor de park hopper ingewisseld, echt alles wijst voor zich daar hoor en amazing die vriendelijke werknemers van Walt D. daar op parking Grumpy 116 stonden we en moesten we goed onthouden zei de chauffeur van de tram daar. Nou a/h eind v/d dag wisten we waarom ( echt niet normaal wat een auto's daar staan zeg)
  Een gekkenhuis binnen in magic kingdom, ja we waren gewaarschuwd kerst is hoogseizoen. Maar toch viel het ons ondanks de drukte niks tegen, ze regelen het toch allemaal wel goed die mickey vrienden daar.
  In 4 goede atractie's geweest Kerst parade van afstand van 1 m1 kunnen zien in frontierland, dus om 19:30 hadden ik en mijn rug het wel gezien daar. Dus hop even wat eten en naar ons holletje. Maar ja het is wel kerst avond ja, dus bijna niks meer open zelfs in kissimmee en echt zitten ergens hadden alice en kids geen zin meer in, dus het werd een Denny burger to take away, ja MC Donalds was dicht ja.
  Wel apart zo op kerst avond met een cheesburger op tafel, die trouwens niet verkeerd was.
  toen een heel handig dingetje gezocht in de koffer..... Een nederlandse 3 weg stekker en een verloop stekker voor USA, zodat ik en op de laptop kan en mijn foto toestel kan opladen en mijn telefoon kan opladen. En wat was mijn dochter blij dat we netwerk verbinding hebben !!!! ja alleen wel even opletten dat het thuis 6 uur later is, dus op msn is weinig meer te beleven.
  Bye the way nog een handig iets voor de niet zo ervaren USA Gangers.
  Telefoonkaart van Ekit thuis in n.l opwaarderen en hier goedkoop bellen.
  je krijgt een accountnr en pincode en huppakee ik geloof iets van 0,10 ct per min. Als ik de afrekening krijgt volgt die op het forum ok.
  en nou is het ondertussen 23:40 us tijd en morgen weer ontbijtje van het forum plukken bij waar vind ik een goed ontbijt ???
  greetzzz

 3. Top | #3
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Hoi forum bezoekers,

  Hier na wat gepuzzel door mijn dochter, de eerste foto's op picassa.

  Oh ja nog een leuke anekdote die ik vergeten was te melden.
  Na aankomst in orlando reden we via de tolweg naar davenport. En stom van mij, had ik geen enkel kleingeld bij mij om de tolweg te voldoen $ 0,50
  Affijn na enige tellen kwam er een grote pick up achter mij staan met 2 hells angels kopietjes. Ze deden hun raam open en gaven mij de benodigde $ 0,50 om door te kunnen rijden. Na een hartelijke dank van mijnerzijds vervolgden wij opgelucht onze weg. Pffff.

  En nu op naar een of andere mall om een eerste indruk te krijgen.


  http://picasaweb.google.nl/Lessiej/Amerika

  We hadden medelijden met de kerstman om met 25 graden in dat pak gehesen te worden.

  Greetzzz van ons
  Laatst gewijzigd door almeretoppers; 25-12-07 om 15:05.

 4. Top | #4
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Dag 3, 25-12-2007, Jawel 1e kerstdag.

  Vanmorgen wederom vroeg op, zal het dan toch met een jet lag te maken hebben. Of komt het door het bed wat akelig veel geluid produceerd, door het vele plastic wat erin verwerkt is ??
  We houden het maar op het eerste, Nou het was dus de bedoeling om vandaag naar The Premium Outlet te gaan, echter na alles ge installeerd te hebben TomTom e.d. flyers mee en van de kids de inhoud van de spaarpotten. Komen we er na een heldere ingeving, nadat ik net Eric zijn antwoord had gelezen, dat bij hem in the states alles dicht was op 1e kerstdag, op de folder van premium achter, dat ze 1e kerstdag gesloten zijn . En van mij mogen ze hoor, het is en blijft toch een byzondere dag en dat werdt het voor ons ook achteraf. Dus eerst maar even een licht ontbijtje scoren, de kids hadden thuis al broodjes geroosterd met jus 'd orange.
  Dus binnen 1 minuut unaniem besloten om dan toch maar een park te doen, maar dan in een andere versnelling dan gisteren. En het is geworden Animal Kingdom. Onderweg kwamen wij langs de Dunkin donuts met een schreeuwerige souvenirshop ernaast. Alice en Leslie mochten nu voor het eerst eens bestellen. Dus zie de later bijgevoegde foto's. Nou dat komt goed hoor, de rij werdt langer en langer, maar dat mocht de pret niet drukken, de medewerker lachte vrolijk mee en de rij mensen vonden het ook erg vermakelijk hoe ze stonden te stamelen hoe ze hun classic breakfast wilden hebben baggle, croissant of wat dan ook. En ja ik had mij even verderop verdekt opgesteld om het van een afstandje heerlijk te bekijken, lachen hoor. in plaats van 1/2 dozen a $ 4,99 gingen ze op aanraden van meneer met a dozen voor $ 1,- meer op pad ja en die kerstversieringen erop zien er ook zo leuk uit. Ik kreeg een heerlijk broodje met ei/bacon/kaas topding. Ook lekkere koffie erbij en we wisten meteen, dat deze dag goed ging komen.
  Niet al te druk 20 minuten voor een attraktie valt mee toch. Dinosaur in dinoland, helemaal ok, De nieuwe show van nemo, machtig mooi gemaakte kostuums en decors, komen we toch bekenden tegen uit almere, die al 4 keer geweest waren. Zitten om de hoek bij ons in higlands reserve. dus na een tip van hun op een holletje naar Kilimanjaro Safari, te laat stopt ie na de parade van 04:00 uur en die duurt tot 04:30, die doen we dan nog wel op een andere dag. Maar eerst onze fastpas inruilen voor een rit met de Expedition Everest wachttijd 60 minuten, wij met 4 minuten in een karretje door onze fastpas dus. Wat een geweldenaar, heerlijk om je kids voor je zo te zien gillen, normaal van die grote monden, maar nu even niet. top kerstmaal naar binnen gewerkt bij Pizzafari, was echt goed te doen hoor.
  Om daarna niet meer naar downtown te gaan vanwege de versleten voeten en rug, maar lekker besloten om op huis aan te gaan.
  Want morgen staat mij een echte beproeving te wachten, dus shoppen bij premium outlet en zo mogelijk doortuffen naar Daytona Beach, want ja de weersvoorspelling is 25 graden morgen, vervelend he !! En de dames hebben niet voor niets de bikini's mee ja. En ik wil wel 's die bak het zand injagen tot zijn assen.
  Foto's volgen

  Greetzzz. de Griswolds Live uit Florida

 5. Top | #5
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Goedemorgen allemaal, 26-12-2007 09:00 uur

  Vanmorgen ik en ik alleen goed geslapen en om 07:30 wakker.
  de Rest van het gezin iets minder goed geslapen, want de buren hadden een feestje, zodat ze allen om 03:15 wakker werden van luide muziek.
  De Buren voor dit moment (een groepje jongeren) vonden het nodig om keiharde muziek te draaien midden in de nacht, wat uitmonde in iets van een opstootje dat om 05:00 uur escaleerde tot een einde van het feest.
  wat een verhaal zeg pfff. Alice heeft mij maar laten liggen in de angst, dat ik er misschien wat van zou zeggen.
  Maar nu alles rustig, dus gewoon verder met de vakantie dan maar.
  Zo op naar de premium outlet en daytona beach.
  Het was akelig mistig rond 08:00 uur, maar dat zal wel komen omdat ze voor vandaag minimaal 25 Graden voorspeld hebben, nu op het moment dat ik weer de beschikking over de laptop heb, is het stralend weer.
  Alles weer ge uploaded met picassa.
  Onderstaande foto's zijn dus gisteren gemaakt in Animal kingdom en bij Dunkin Donuts. En ja dat is de Auto Pieter, zelfde als die jij had eerder dit jaar. We hebben wel, ondernemers als we zijn rondgekeken wat hier nog gebracht kan worden van goede handel. Alice wil voor de ietwat vollere medemensen hier het boek van Sonja Bakker laten vertalen en introduceren, tevens Wil ze wel een programma alszijnde de "mode politie" opzetten hier want ondanks dat je wat steviger bent, draag dan iets wat niet te strak zit. Foto volgt !!!
  En ik sta te kijken van de erbarmelijke slechte kwaliteit van sanitaire artikelen. Op het eerste gezicht lijkt het netjes, maar kwaliteit van lik me vessie het sanitair.
  Greetzz van de Griswolds

  http://picasaweb.google.nl/Lessiej/Amerika02

 6. Top | #6
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Woensdag 26-12 23:05

  En ja hoor, we weten nou hoe het is shop till you Drop !!!
  Mannen laat je niet over halen om naar de Premium Outlet mall te gaan.
  De vrouwen kregen spontaan vlekken in hun nek toen we de parking opreden vanmorgen. Mijn vermoeden leek werkelijkheid te worden, hoe dichterbij we kwamen, leek het wel of we naar een Disney park reden zo druk het was met auto´s.
  En ja hoor echt een gekkenhuis daar, alsof het voor niks is in de Ralph Lauren winkel, Tommy hilfiger, Guess, en ga zo maar door, in sommige winkels moet je gewoon langs afgezette lijnen naar de kassa alsof het alweer een top attractie is bij disney `ja voor de vrouwen misschien wel`maar niet voor mij, het mannetje dat erachteraanloopt met een watergekoelde creditcard, zo snel als ze dan zijn met inslaan. Ook de tassen worden steeds voller en meer, waar ik mee geparkeerd wordt op e.o.a. bankje in de buurt. En ga ik jullie vertellen wat ik gescoord heb als man... 1 spicy chicken Burritto op het Food court. Ook een verhaal apart hoor. alle vreetschuren bij elkaar geplaatst en een gekkenhuis, zo niet erger dan in de shops. Na de belofte van mij, dat we een keer teruggaan op een beter moment. Ze zijn toch tot 23 uur open. Heb ik het beperkt kunnen houden tot 01:30 pm. want ja het was de bedoeling om ook nog naar Daytona Beach te scheuren toch ???
  Alleen TomTom gaf aan dat we er 1,5 uur over zouden doen, dus kwam ik met plan B. Ik wilde ff sturen en de dames uitrusten, dus ben ik naar Winter Park gereden. binnen een half uurtje van de winkel hel in de winkel hemel.
  Lang schitterende binnenwegen, nee geen tolwegen tomtom.
  Komen we aan in een Plaatsje dat volgens de dames zo door kon gaan als decor van desperate houswifes.
  Machtig mooi en echt te mooi, dus ook echt Amerikaans volgens mijn begrippen dan.
  "Kenny G" uit de speakers op straat op een sereen geluidsniveau.
  Eerst de PET shop in, zoiets als de albert heijn, maar dan voor beesten.
  Ze blijven je verbazen de yanks, Leslie een honden shirtje gekocht met bont kraag ( waar gaat het allemaal over) helemaal top volgens haar.
  Foto's volgen weer als leslie op is.
  Maar op tijd naar huis, want vanavond stond er nog iets op het programma (ja slapen doen we thuis in nederland wel weer) Om 06:30 pm worden we verwacht bij Arabian Nights.
  Op tijd aangekomen aldaar even gedoe met de reservering vanuit nederland, het leek of ze die voor het eerst zag. Maar ja dan komt je brutaal streetwise engels weer eens lekker van pas.
  Dus wij met VIP Buttons naar binnen "tip betaal nooit voor een upgrade het is het niet waard" verder leuke show gezien op z'n Amerikaans, Turbo Food "niet slecht en voedzaam" alice en ik kunnen er wel om lachen dat tempo en commercieele gedoe. Foto's moeten we ook niet, die maken we zelf wel voor $ 25,-. koop je zowat 3 megapixel toestel voor.
  Affijn show was wel aangepast voor de kerst dus "ho ho ho" was er ook.
  10:30 pm weer buiten en naar huis.
  Er moet mij wel even wat van het hart, ik vind die amerikanen echt leuk.
  Vooral als ze zo'n oude H... als ik tegenkomen hebben we de leukste gesprekken. Een verhaal wil ik jullie niet onthouden van een gesprek dat ik had met 2 mannen in een rook hoekje bij Animal kingdom gisteren.
  Ja Hollaand ken ik wel zegt er 1, daar is toch 20 jaar geleden Vlaardingen ondergelopen !!! Hmmmmmm zeg ik, mafkees niet goed opgelet op school dat was 30 jaar eerder en het was Zeeland !!! Wij lachen met z'n allen, maar ze konden mij wel vertellen dat ze in nw orleans hulp hadden ingeroepen van The netherlands. Toch leuk dat ze ons daar van kennen.
  Nou ik ga Mijn holletje in en hopen dat de buren uitgefeest zijn, anders moet ik toch morgen ff een magnum scoren bij de wallmart.

  Greetzzz van Robbie Griswold
  Laatst gewijzigd door almeretoppers; 27-12-07 om 05:53.

 7. Top | #7
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Donderdag 27-12 07:55

  Uitgeslapen vanmorgen, ik was wel wakker om 06:00 uur. Maar ik heb mij zelf gedwongen om nog even te blijven liggen.
  Leslie helemaal blij want de wond van haar ongeluk is nu echt mooi dicht aan het gaan. En ja morgen gaan we naar Discovery cove alwaar ze met Dolfijnen gaan zwemmen. En dat is een lang gekoesterde wens van de kids, dus die is in ieder geval goed gemutst.
  Ik word wakker met het gevoel of we hier al 2 weken zijn en eigenlijk is het pas 4 dagen. Voel mij een beetje een jappanner die een Europa tour doet in 7 dagen, Wat is hier veel te beleven zeg en je wilt niks missen.
  Dus wat dat betreft heeft het florida forum ons iets teveel informatie gebracht. Fastpass hier, Fastfood of Mega mall daar om maar niks te missen van het circus hier. Vandaag wilde ik perse 's morgens weer een amerikaans breakfast doen en het wordt Sizzlers of Cracker Barrel,
  Foto's worden zo geplaatst.

  Greetzzz de Griswolds

 8. Top | #8
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Donderdag 27-12 09:15 pm

  Njit, ik ben niet zo handig met pc's. Dat soort dingen moet ik aan mijn dochter overlaten, maar die is na een dagje MGM zojuist als een blok in slaap gevallen.
  Dus morgen gaan we het proberen.
  Ja dat was het dus, vandaag gestart zoals ik wilde met een ontbijt buffet bij sizlers.
  Redelijk op tijd op pad gegaan, om 09:15 weggereden om toch een half uurtje te doen over een stukje van misschien 8 km, maar met een stralend zonnetje en de airco aan, ja het was stralend weer hier vanmorgen al.
  Aangekomen bij sizlers, stond er een rij buiten, zodat de rest van het gezin begon te sputteren, ja maar daar gaan wij niet in staan. Ik uitgelegd, dat het hier vrij normaal is omdat iedereen naar zijn plaats gebracht moet worden, ja ja pap je wilt hier gewoon perse eten!!
  Ik toch de auto geparkeerd, en ik kreeg gelukkig gelijk. We waren met een minuut of 5 naar binnen en kregen een prima plek binnen en toen viel het ons op dat het binnen ook lekker liep, niet vol en het buffet ook goed te bereiken. En wat ik toch wel altijd lekker vind aan een buffet, is dat als je met kids gaat ze eerst even kunnen bekijken wat er aantrekkelijk uitziet, voordat ze iets pakken. bij een a la carte restaurant is het toch vaak zo dat de plaatjes op de kaart iets anders eruit zien dan werkelijk op hun bord verschijnt, en ja dan is het bij die van ons na 1 hap, ik vind het eigenlijk toch niet zo lekker. Nou dat is bij sizlers dus niet het geval, allemaal lekker gebunkerd en uitgeprobeerd en zowaar alles netjes op.
  Zo dus de dag mocht beginnen !!!!!!
  Nou en die kwam er, MGM stond dus op het programma, Druk Druk Druk en Hot Hot Hot, oeps toch de verkeerde dag uitgekozen, eerst weer een fastpass geregeld voor de tower of terror om 12:00 uur gehaald en konden komen om 06:30-07:30 en ik kan je vertellen dan is het druk ofwel 100 minuten wachten. Ja daaaagggg ik heb nog meer te doen, dus lekker rondgelopen daar nog wat mindere attractie's bezocht waar je niet al te lang hoefde te wachten Muppets 3D helemaal leuk vooral de oudjes op het balkon. Parade helemaal leuk weer in kerstsfeer en per ongeluk helemaal voorraan op top plek.
  Toen naar High school musical 2, even wat gegeten en om 17:00 uur plaats genomen in het grote Fantasmic Theater, ja want daar moet je 90 !!! minuten voor aanvang aanwezig zijn voor een goede plek, maar dat is geen straf hoor alles voorhanden, drinken en eten kan je bovenop halen, dus de rest v/d fam kan blijven zitten, pa af en toe een peukje roken om de hoek in de rokers zone, dus die 90 minuten zijn zo om. Ik heb even een beetje zitten tellen en volgens mij kunnen er zo'n 5000 man in die arena.
  Ook nog even meegedaan met een Amerikaanse Wave met jel en alles wat de amerikanen er nog bij schreeuwen.
  Machtig mooie show (echt doen) maar dan komt je ritsratsklik 7.2 megapiksel camera toch wel wat tekort om knappe plaatjes te schieten.
  Na de Show direct naar de Tower of Terror, Alice bleef toch maar beneden wachten, dus konden wij nog een passant blij maken met een fastpass.
  Attractie was leuk, maar ik ben blij dat ik er niet 100 minuten voor in de rij moest staan, want dan was ik echt niet blij geweest. Nu binnen 3 minuten binnen, lekker hooorrr.
  Daarna als een speer naar huis gereden omdat morgen D day is waar de kids al maanden zo niet jaren naar uitkijken. Ja Discovery Cove Zwemmen met dolfijnen. Dus even alle baterijen opladen, TomTom instellen, want morgen wil ik er perse om 07:45 zijn, zodat ze op tijd kunnen inchecken.

  Groetjes De Griswolds

 9. Top | #9
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  Vrijdag 28-12-2007 09:15 pm.

  Vannacht geen oog dicht gedaan, mijn maag totaal van streek van een kalkoen bout (die er toch zo lekker uitzag) in MGM studio. En ja was vergeten mijn maag tabletten in te nemen. "tip voor de mensen met een zwakke maag" zorg voor tabletten want het eten is wel even wat anders dan de "gezonde hollandse pot".
  Maar goed de wekker ging om 06:30 want we hadden gelezen dat je een uur voor openingstijd aanwezig moest zijn bij "Discovery Cove" Dus zoals wij altijd op tijd zijn, nu dus ook om 08:00 uur gearriveerd. Lekker rustig nog op de weg en met 20 minuten waren wij er.
  Heerlijk rustig nog op de parking en konden als een van de eerste inboeken voor de Dolfijnen tijd. Ik had het uit voorzorg toch maar in nederland geboekt via onze reis agent. We werden weer hartelijk welkom geheten en kregen een rondleiding met perfecte uitleg van wat de dag ons zou brengen. Eerst nog voldoende tijd om luchtig te ontbijten en om 09:00 uur werden we verwacht voor een kleine toelichting en video presentatie, waarna de kids met een kleine groep het water in mochten. Ik alles vanaf een mooi plekje alles gefilmd en Alice vanaf de kant gezorgd voor wat extra foto's, want ja we blijven nederlanders he.
  Het park straalt een enorme rust uit, wat wel even goed uikwam, na de hectische dag van gisteren. Het is een prachtig aangelegd park met super facilteiten Eten drinken alles inclusief wettsuits Handdoeken, Snorkels met duikbrillen en knap spul, wat wel goed past. Ook mocht je na afloop als souvenir de snorkel mee naar huis nemen. Het is dan wel de duurste attractie van de omgeving, maar ik vind het elke euro of dollar waard.
  vanaf 11:30 tot 03:00 pm kan je een lunch krijgen waar je U tegen zegt. En niet om iets vervelends te zeggen over al het andere eten wat wij gegeten hebben in Amerika, maar dit was tot nu toe de beste maaltijd van de afgelopen dagen. Steamed Zalm met pesto is aan te raden. Goede salade erbij wel 6 soorten bier om erbij te drinken en wat al niet meer zij.
  Ook hier weer akelig vriendelijke werknemers, die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Echt ze kunnen het wel hoor die Amerikanen, wat ziet alles er daar gelikt uit.
  Met de roggen gezwommen in het kleine bassin, en daarna met Mike met snorkel en al het grote bassin ingegaan om tussen de echte kanjers van vissen in te gaan zwemmen. Niet gelogen roggen met een spanwijdte van max 2 m1 zwemmen er rond en hele scholen vissen, je schrikt je af en toe rot als er opeens zo´n grote zwarte schaduw onder je door schiet "MACHTIG GEWOON" Alice ook met snorkel en al op naar het haaien bassin
  Als je het niet weet dat er glas tussenzit bereidt je dan maar voor op de schrik van je leven. Een stuk of 5 jongens van een meter of 3,5 tot 4 opeens op 20 cm van je af te zien zwemmen " center parks eat your hart out" is echt shocking.
  Bij de prijs is trouwens inbegrepen voor wie het nog niet weet, 6 dagen Seaworld en Bush Garden. Tot 05:00 pm gebleven en ons geen moment verveeld. Ik moest en zou nog even naar de Wall Mart, "dank PenPe" echt dichtbij en Leslie moest even aftersun hebben en de andere dagelijkse broodnodige behoefte voor ons huisje. Wat een zaak, Alice had het na 5 minuten al gezien, hier wordt ik bloednerveus van zei ze, niet te overzien dit, ja da's wat anders dan de PLUS markt. Maar toch ons nog even een uurtje lopen verbazen wat die mensen allemaal in hun kar gooien. Ik even gepind bij de bank aldaar. Alleen ging mijn etentje naar Cracker Barrel wat ik in mijn hoofd had niet meer door, want de rest van ons gezin was zo gammel, dat die niets liever wilde dan naar huis gaan en op de bank hangen. Dus De kids kozen voor een Domino pizza to take away. En aangezien we 's middags goed hadden gegeten gaf ik toe.
  Even om te melden, de Engelsen zijn in deze periode zeer ruim vertegenwoordigd, maar deze zijn niet zo luidruchtig als ik in Spanje vroeger tegenkwam. die Pond staat natuurlijk ook super tegenover de Dollar 1 pond, 2 dollar vertelde een engelsman mij daar.
  Nou de foto's zijn er weer, nu van 2 dagen. Op 1 moet je zeker even letten, en eigenlijk alleen omdat de tekst op haar rug zo toepasselijk is en niet om iets anders hoor.

  Greetzz Robbie Griswold.

  http://picasaweb.google.nl/Lessiej/Amerika03

  http://picasaweb.google.nl/Lessiej/Amerika04

  http://picasaweb.google.nl/Lessiej/A...99958171081922
  Na het zien van deze foto begrijpen jullie misschien wat Alice met passende kleding bedoeld.
  Iets minder strakke kleding en het ziet er al heeel anders uit toch.

  P.s. we maken voor het forum een selectie van onze foto's
  ondertussen ruim 600 geschoten
  Laatst gewijzigd door almeretoppers; 29-12-07 om 04:30.

 10. Top | #10
  Regelmatige Bezoeker almeretoppers's Avatar
  Ingeschreven
  Nov 2007
  Locatie
  Almere
  Berichten
  37

  Standaard Re: Live verslag van almeretoppers 23/12/07-06/01/08

  29-12-2007 12:00 uur

  Ik vannacht eindelijk goed doorgeslapen tot 10:00 uur
  Vandaag wordt een relax dag, eerst op Uggs jacht naar premium outlet, journey's zou ze moeten verkopen.
  En vanavond naar downtown Kissimmee om de muscle car parade te bekijken en classic cars. Ja ik heb ook af en toe wat te willen.
  Dus nu gaan we op pad om vanavond laat terug te komen.
  greetzzz RobForum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •