PDA

Bekijk Volledige Versie : Even voorstellen: Noekenlies



noekenlies
17-01-09, 19:16
Hallo Florida liefhebbers,

Wij zijn Anoek en Annelies en gaan op 7 juni a.s. voor het eerst naar Florida. We zijn beide verzot op alles wat met Disney te maken heeft dus de eerste week in Orlando is al helemaal volgepland.
De tweede week rijden we door naar Naples en willen we de Everglades bezoeken en wie weet wat allemaal nog meer. Daar zijn we nog niet helemaal uit. De laatste week verblijven we in Miami en ook daar valt volgens ons voldoende te beleven, we willen dan iig naar Key West.
We kijken er bijzonder naar uit en halen nu al heel veel tips van dit geweldige forum.

Groetjes Anoek en Annelies

Teleton
18-01-09, 11:27
Wat leuk, een AA team aan boord van dit fantastische forum voor Floridavakantieliefhebbers. Drie weken maar liefst, dan heb je voldoende tijd om te genieten. Veel plezier met de verdere voorbereidingen!

Macjac
03-02-09, 20:38
Hallo A en A,
Welkom op het Florida forum.
Leuk dat jullie ook plannen hebben in Orlando en Naples (wij ook) en zo te zien gaan jullie in juni, dan hebben wij ook plannen om Florida weer te bezoeken. Als je eenmaal bent geweest is er geen stoppen meer aan, dan slaat de verslaving toe!!
Hebben jullie ook een weblog?
groeten, Macjac

flowerscaper
04-02-09, 16:09
Beste A en A,,

Als jullie echte fans zijn mogen jullie de Keys to the kingdom backstage tour niet missen. Het hoogtepuntje uit de tour is wel een kijkje in de ondergrondse gangen. Niet goedkoop,, sorry de prijs is me niet meer bekend maar wij hebben een hele leuke interessante middag gehad!
Groetjes Ben

Njit
04-02-09, 16:19
Niet goedkoop,, sorry de prijs is me niet meer bekend maar wij hebben een hele leuke interessante middag gehad!

Kost iets van $58 (maar kan inmiddels duurder zijn). Zie ook http://disneyworld.disney.go.com/tours-and-experiences/keys-to-the-kingdom/
Er is ook een 7 uur durende Tour. Zie http://disneyworld.disney.go.com/tours-and-experiences/backstage-magic/
Stukje duurder, ca $200.

Heb ze zelf nog nooit gedaan maar lijkt me wel erg interessant!

Hier staan ook verslagen van allerlei tours: http://land.allears.net/reviewpost/showcat.php?cat=66