PDA

Bekijk Volledige Versie : Even voorstellen: wico en sietske



wico
04-06-08, 00:24
hoi,
wij zijn wico en sietske gaan voor het eerst rondreis maken in florida.lijkt ons allemaal erg leuk ,wij vertrekken maandag 7 juli en komen de 21 ste weer thuis.

ons reisschema:

2 dagen in Miami
1 dag in Key West
2 dagenin Naples
2dagen in Ft. Myers
3dagen in Orlando
2dagen in Cape Canaveral
1 dag in Miami en terug naar huis
Als iemand nog handige tips heeft over het shoppen dan horen wij die graag!!(waar het beste ,ik wil graag billabong kopen)

Dr. Phlox
04-06-08, 14:37
Een kort maar mooi schema. Je zal veel zien. Probeer ook al inzicht te krijgen met wat je per dag wil gaan doen. Het zou zonde zijn om tijd te verliezen met het maken van keuzes als je daar bent.
grz
Ton

HenkR
04-06-08, 18:41
Ziet er relax uit deze verdeling. Weet je zeker dat je 2 dagen Napels en 2 dagen Ft Myers wilt? En wat ga je 2 dagen in Cape Canaveral doen? Ik zou dagen bij Orlando zien te plakken. Kun je beter en meer "pretparken" en shoppen.

BroWorld
04-06-08, 20:08
Hoi Welkom op dit forum.

Een leuk reisschema, maar ik zou inderdaad proberen om al wat invulling te geven aan je dagen op lokatie, verder zal het de moeite waard zijn om
(afhankelijk van je eigen wensen) wat meer dagen Orlando te pakken.
Lees hier op het forum eens wat reisverslagen (http://www.floridaforum.nl/forumdisplay.php?f=16) en wat reisschema's (http://www.floridaforum.nl/forumdisplay.php?f=26) dan krijg je een idee wat er te doen is in de bepaalde plaatsen en hoeveel tijd jullie er willen doorbrengen.

Al met al is dit denk ik niet jullie laatste reis naar Florida, want er is gewoonweg te veel te doen en te zien.:grin:

Veel plezier met plannen en lezen.