PDA

Bekijk Volledige Versie : Even voorstellen: Florfan



Florfan
13-02-08, 21:31
Hallo allemaal,

Eindelijk even tijd om mezelf voor te stellen. Deze voorjaarsvakantie gaan wij met de family (2 volw. + 2 kids) een rondje Florida doen \\:D/. Laatste keer Florida was voor ons (zonder kids) in 1999. We zijn benieuwd hoe het ons dit keer zal bevallen... We beginnen de rondreis in Orlando, dan richting Cocoa Beach (Cape Canaveral), Miami Beach, Key Largo, Fort Myers om dan te eindigen in Orlando / Celebration.

Voor onze vlucht vertrekken wij met British Airways van Schiphol om vervolgens met een overstap op London Gatwick met Virgin Atlantic naar Orlando door te vliegen. Heeft iemand ervaring met deze combinatie of met het overstappen op Gatwick? Ons is verteld dat wij op Gatwick met koffers van de ene naar de andere terminal moeten om bij Virgin in te checken. Is er geen mogelijkheid om je koffers " door te laten labelen" op Schiphol? Heeft iemand ervaring met Virgin? Hoor graag van jullie...

Ciao,

Mickey99
13-02-08, 21:53
Welkom op dit leuke forum http://img172.imageshack.us/img172/6637/wave2yh2.gif (http://imageshack.us)

Jullie hebben een leuke reis in het vooruitzicht! Veel lees- en postplezier hier op het forum en succes met de voorbereidingen.