PDA

Bekijk Volledige Versie : Problemen in grafische editor bij gebruik van Internet Explorer 10



Njit
08-05-13, 12:09
Het is gebleken dat Internet Explorer 10 problemen veroorzaakt in de grafische Editor:


niet meer kunnen "enteren" om naar een volgende regel te gaan, of een regel te spatieŽren om wat tussen te voegen (Op een rijtje topic)

letters niet meer kunnen kleuren. Verscheen eerst het "kleurmenu" recht onder de button, nu staat het helemaal linksboven in het scherm. Als daar op een kleur geklikt wordt, veranderd er helemaal niets



Bij de maker van de Forumsoftware is het probleem bekend. Er zijn ook al wat mogelijke oplossingen te vinden. Dit zal door de Beheerder (Daniel) getest moeten worden.

Tot die tijd is het advies om een andere Browser te gebruiken in combinatie met het Forum, bijvoorbeeld:


Chrome - https://www.google.com/intl/nl/chrome/browser/

Firefox - http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/

6foot6
11-05-13, 19:44
Nu we het toch over problemen hebben!
Tijdens onze vakanties in de US kan ik met mijn netboek(windows 7, firefox mischien ook ie) de laatste bijdrage in een topic niet zien.
De bijdrager met avatar en eventuelel onderschrift zijn wel zichtbaar evenals reclame.
Ik moet eerst inloggen om alles te kunnen zien, thuis heb ik dat probleem niet.

Njit
11-05-13, 21:19
Ben je thuis niet automatisch ingelogd mbv cookie?

rolandino
11-05-13, 22:56
Het snelste zonder bugfix van vBulletin kunnen jullie het beste even dit MSDN artikel volgen: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ie/ms533876%28v=vs.85%29.aspx

Gaat daarbij om

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9">
in de <head> van de pagina zetten.

Njit
11-05-13, 23:13
Die fix staat ook op het Vbulletin forum. Maar Daniel voert binnenkort een upgrade uit naar de laatste versie. Daar zit deze fix ook in.

6foot6
16-05-13, 20:12
Ben je thuis niet automatisch ingelogd mbv cookie?
Nee, en mijn cookies worden automatisch gewist na iedere sessie.

Thuis gebruik ik een andere computer(XP,Firefox), ik weet eigenlijk niet meer zeker of mijn netbook dit probleem thuis ook heeft.
Eerst maar eens proberen dus.

Njit
16-05-13, 20:21
Als je cookies automatisch gewist worden na elke sessie dan is het toch logisch dat je steeds opnieuw moet inloggen? Hoe moet het systeem anders weten wie je bent?

Als je niet ingelogd bent dan zie je meer reclame dan als je wel ingelogd bent..

6foot6
16-05-13, 20:47
:confused: , eerst mijn probleem nog maar eens nalezen


in de US kan ik met mijn netboek(windows 7, firefox mischien ook ie) de laatste bijdrage in een topic niet zien.
De bijdrager met avatar en eventuelel onderschrift zijn wel zichtbaar evenals reclame.

Daniel
18-05-13, 13:23
Het forum is zojuist ge-upgrade naar de laatste versie waarin het probleem met Internet Explorer 10 verholpen zou moeten zijn.

Ta2 Gerrit
18-05-13, 15:51
Ik ga het direct even testen

Edit; en hij doet weer naar behoren !