PDA

Bekijk Volledige Versie : Hotel gezocht: Orlando / Kissimmee



Pagina's : [1] 2

Phileas Fogg
04-10-04, 20:03
Jullie weten allemaal zoooo veel, dus bij deze:
Welk hotel is goed/beter/best: Hotel Ramada Plaza & Inn Gateway - Hotel Travelodge Maingate East - Hotel Best Western Movieland - Hotel The Fairfield Inn?
Een gunstige locatie (liefst op loopafstand van restaurants) is belangrijk.

rbuitenwerf
09-10-04, 23:32
Hallo, we zijn net terug ( vrijdag)uit orlando en hebben gelogeerd in Hotel Ramada plaza& inn gateway. het is ons daar goed bevallen, eenvoudige maar een nette kamer waar we met 4 personen in geslapen hebben. Er is geen balkon bij aleen een galerij.Inn gateway is meer een motel dan een hotel. je kan in het hotel ontbijten. het heeft een zwembad waar je tot 22.00 uur kunt zwemmen en waar de handdoeken klaar liggen bij het zwembad.
kamer wordt elke dag schoongemaakt je zit op loop gestand van restuarants en winkels. voor het hotel heb je de 192 lopen een zesbaans weg die je richting orlando en de pretparken brengt. Voor ons was het een hotel waar je nog eens terug komt.

ejb
10-10-04, 12:21
Ook wij hebben iets meer dan een week in het Ramada Gateway & Inn verbleven en het is ons prima bevallen. De kamers zijn redelijk eenvoudig, maar wel netjes. Het Ramada ligt aan de 192 en daar liggen (ook op loopafstand) voldoende eetgelegenheden aan.

Bas
26-01-05, 10:40
Hallo,

Ik ben op zoek naar een prima hotel op een half uur tot een uur rijden vanaf Orlando Airport (mag in richting het noorden zijn, Memphis). Het hoeft niet per definitie in de buurt van Disney, want ik weet nog niet of ik er naar toe wil (was er al in LA, al is dat kleiner). Bij voorkeur een niet te duur leuk hotel. Bedankt!

Verder al eens iemand van Orlando naar Memphis gereden? Zijn daar nog aanraders op de route?

Bedankt!

Bas

Ta2 Gerrit
26-01-05, 11:57
Er zijn natuurlijk honderden hotels in Orlando waarvan tientallen in de buurt van MCO en zeker ook van de grote, en vaak goedkope, ketens (bron; www.expedia.com (http://clk.tradedoubler.com/click?p=18146&a=1026813&g=800953)), dus dat kan geen probleem worden. Met Memphis bedoel je waarschijnlijk die in Tennessee en niet die in Florida en zou je ook een hotel kunnen nemen in Wintergarden of Clermont. Is al een beetje in de richting Memphis (Florida's Turnpike) en tussen een half en een heel uur van MCO.

goddess
12-04-05, 15:00
Volgend jaar (hoezo vroeg) gaan we met een kind van 10 jaar (jongen) in het hoogseizoen twee weken naar Orlando voor een bezoek aan de parken. Heeft er iemand ervaringen met een kindvriendelijk (dus zwembad, andere kinderen) hotel in een goede uitvalsbasis, maar niet te duur. Volgens mij is een villa een stuk duurder, of heb ik dat mis. Ik zag daarvoor namelijk prijzen van ca € 880,-. We hebben een auto, dus als we een stukje naar de parken moeten rijden is dat geen probleem. Ik heb een zoekopdracht gegeven in het forum, maar heb niet echt een antwoord gevonden. Hopelijk kunnen jullie mij op het goede spoor zetten.

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes!

Eric
12-04-05, 15:11
Vrijwel alle hotels in ORLANDO sowieso in Florida hebben wel een zwembad en zijn uitermate kindvriendelijk. tenslotte is Orlando een familie vakantieoord.
Ik zou het gewoon omgekeerd doen, zoek een hotel wat bij je budget past, en kijk op de website of er wel een zwembad bij zit.
Advies geven is moeilijk, iedereen heeft een ander budget, en andere eisen.
Hier op het forum vind je genoeg voorbeelden van sites waar goede hoteldeals te halen zijn.
Succes, Eric

Michael66
12-04-05, 17:22
Volgens mij is een villa een stuk duurder, of heb ik dat mis. Ik zag daarvoor namelijk prijzen van ca € 880,-.

Villa duur? Valt wel mee. Ten opzichte van de allergoedkoopste budgethotelletjes van $ 40 per nacht (= $ 280 per week): ja. Daar is nauwelijks tegen op te bieden. Maar wat heb je dan? 1 kamertje en een matig zwembad.

Ik heb zelf ook 1 kind (van 5 jaar) en wilde 2 jaar geleden lekker wat meer ruimte hebben op vakantie. Niet meer op elkaars lip in zo'n hotelkamer en gewoon lekker een keuken met grote ijskast. Ik heb toen via American Vacations 2 weken in de Lake Berkley Homes (geen eigen zwembad maar centraal tussen de huizen) geboekt, kostte toen € 550 per week voor een huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Dat is zo'n € 75 per nacht, en daarmee ongeveer dezelfde prijs die je betaald voor een middenklasse/toeristenklasse hotel.
Als je dat nog te duur vindt, dan is een condo's (appartementen) misschien wel iets voor je. De meeste condo-complexen hebben een centraal gelegen zwembad, waar veelal ook andere kinderen zijn. De prijzen voor een 2-3 slaapkamer condo liggen rond de € 350 per week (en misschien vind je via internet nog wel wat goedkopers).
Wil je toch een villa huren met privé zwembad (klinkt lekker luxe), dan raad ik je aan dit te doen bij een Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in Florida/Orlando. Vooral van de hele grote reisorganisaties die villa's in de lagere prijsklasse "verkopen" heb ik al heel veel slechte dingen gehoord (slechte, vieze woningen, slechte klachtenafhandeling). Een Florida-specialist kent vaak zelf de verhuurder / beheermaatschappij en soms zelfs de specifieke woning en kan je dus duidelijk aangeven wat voor een woning het betreft. En als er problemen ontstaan zullen zij je eerder goed helpen. Als ze dat niet doen dan zijn ze hun goede naam (en hun handel) nl. erg snel kwijt, dat is de kracht van dit forum en het Orlando Forum!!
En de prijs? Begint zo rond de € 500-600 per week voor een 3-slaapkamer villa in de "gewone" klasse, en kan oplopen tot € 2500 of meer voor grotere en luxere huizen.

Succes met je zoektocht naar een goed onderkomen!

A3
16-04-05, 22:05
Kijk eens in ons reisverslag voor een typisch kindvriendelijk hotel (en veilig en praktisch), alsmede voor andere tips:

http://www.floridaforum.nl/about32.html

MVG

A3

mickey
21-04-05, 20:33
Wij nemen altijd het liefs een appartement je bent dan niet verplicht om op je bed te gaan zitten als de kinderen gaan slapen of als ze te moe zijn om uit eten te gaan kun je zelf wat klaarmaken.Er zijn meestal ook meerdere zwembaden waar ook veel kinderen zijn om mee te spelen dat heb je niet bij een villa.

tamara
21-07-05, 23:06
Wij hebben 2 jaar geleden overnacht in het Best Western movieland hotel.
Het is een goed hotel. eenvoudig maar wel netjes
Het ligt recht tegen over Wet 'n Wild en we konden vanuit onze hotelkamer het vuurwerk van de Universal studios zien.
Verder ligt het tegenover Sizzlers waar wij elke morgen hebben ontbeten. (Voor weinig geld een lopend buffet).
Groetjes Tamara

ess
11-03-06, 18:35
Hallo,
Nog een vraagje??? 8)
In welk gedeelte van Orlando kan je het best een hotel boeken, zodat het ook betaalbaar blijft. En dat je 's Avonds ook nog eens naar een restaurantje kan wandelen zonder de auto te pakken. Of dat er wat leuke winkel straatjes zijn in de buurt, maar ook weer niet dat je midden in de herrie zit. Tja lastig he wat wil je dan?? Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen..??
groetjes ess

pascalbrouwers
11-03-06, 18:41
Bedoel je orlando stad of in de buurt vd parken.
Wij hebben enkele jaren geleden in travel lodge downtown orlando geslapen.
5 minuten lopen van churchstreet = geweldig veel kroegen en winkeltjes.
Als je in de buurt vd parken bedoelt zou international drive kunnen volstaan.

Hoe wil je boeken.
Hoe je van verassingen en daarbij tegelijkertijd veel geld sparen probeer dan eens via www.priceline.com te boeken.
Hier kun je bieden op een kamer.
Op dit forum kun je hieromtrent veel info vinden.

Groetjes,
Pascal

Eric
11-03-06, 19:54
Ess, houd er wel rekening mee, dat Orlando geen Nederlandse stad is, en er zelfs niet op lijkt.
Je hebt geen centrum of zo.
Lopen naar een restaurantje is zowieso alleen mogelijk op I-drive, voor de rest ben je altijd aangewezen op een auto, ook al omdat ze geen troittoirs hebben, en lopen dus een hachelijke onderneming is.
Al kan ik het restaurant vanuit het hotel zien, toch neem ik gewoon de auto, zo doet iedereen het.
Winkelstraatjes kennen ze ook niet, behalve in New York, San Francisco of Boston, maar dat is hier niet aan de orde.
Amerikanen winkelen in een mall, en daar kun je alleen met de auto heen.
Eric

ess
11-03-06, 20:02
hoi Eric, ik kreeg inderdaad de indruk dat sommige plekken in Orlando veel lijken op San Francisco en bv Moab, waar je winkeltjes en restaurantje (redelijk gezellig voor amerikaanse begrippen) in 1 straat zitten maar dat is dus niet het geval
groetejs ess

cynny
11-03-06, 20:07
had ergens gelezen dat kissimee wat dat betreft wel een leuk plekje is. Heb daar zelf nu ook geboekt, maar of het echt zo is moet nog blijken dalijk in mei. Alhoewel we ook een auto hebben gehuurd dus als het niet zo is, is het ook niet erg.

Ta2 Gerrit
12-03-06, 00:55
had ergens gelezen dat kissimee wat dat betreft wel een leuk plekje is.

Kissimmee, en met name de US192 is ene grote winkelstraat met restaurants, hotels, allerlei soorten winkels en ook nog wat attracties.
En voor een groot deel voorzien van voetpaden, maar je moet wel een fervent wandelaar zijn om dit te voet te doen. Hij is namelijk zo'n 12 mijl lang en de afstand van de ene naar de volgende winkel/uitspanning is al een hele voettocht. Vandaar dat iedereen dit ook gewoon per auto doet.
Alleen Old Town is een echt wandelgebied met vele winkeltjes en eetgelegenheden, en nog gezellig ook. Vooral Vrijdag en Zaterdagavond, met de Old Town Cruises, een parade van hele mooie klassieke automobielen. :D

marisca
12-03-06, 09:37
Wij hadden vorig jaar geen auto gehuurd en waren op zoek naar de flea market op de highway 192, Wij zijn 4 uur onderweg geweest te voet....Nooit meer!
Wij zijn wel wandelaars maar dit is natuurlijk zonde van je tijd en het was gewoon te heet in augustus.
En dan met een knulletje van 6 op je nek in die hitte is ook niet aan te raden.
Dit jaar lekker wel een auto, Heerlijk ik kijk er naar uit!
Oldtown gebied is wel leuk om te wandelen, Maar daarna komen er heel veel dooie stukken.
Groetjes Marisca. :D

ekkie50
14-03-06, 16:18
langs de 192 zitten veel betaalbare hotels en motels en er is genoeg vertier. Als je niet teveel luxe verwacht zou bijvoorbeeld Motel 6 tegenover Old Town een optie kunnen zijn. Goedkoop, en op een leuke plek. Het motel zelf ligt niet direkt langs de drukke 192 maar een stuk naar achteren. Ik ben er zelf 2x geweest. Zoals gezegd, verwacht geen luxe.

Een andere optie is een hotel of motel langs International Drive. Daar zal het wel iets duurder zijn. Persoonlijk vind ik dat altijd een feestelijk uitgaansgebied, en op loopafstand van vele attracties. Het is ook leuk om de I-drive af te rijden, al kijkend naar al het volk dat daar rondloopt. Andersom, op een terrasje (Starbucks bijvoorbeeld) naar het voet en rijverkeer kijken is ook leuk.

Michael66
14-03-06, 21:36
http://www.smiliez.nl/smiliez/vrolijk/vrolijk_28.gif Niet slim http://www.smiliez.nl/smiliez/vrolijk/vrolijk_28.gif

Kissimmee is inderdaad wel voorzien van een enorm aantal winkels en restaurants en hotels, maar de afstanden zijn ook enorm. Door schade en schande wordt je vanzelf wijs. Ook is het oversteken van de 192 niet een onderneming die je te voet moet gaan doen. Levensgevaarlijk. De enige plek waar ik het prettig vond om te voet wat te gaan ondernemen was op International Drive, het gedeelte tussen Pointe Orlando en Wet 'n Wild zo'n beetje, en aan de binnenkant van zo'n beetje elke WalMart :lol: :lol:

ess
14-03-06, 21:40
Ik begrijp al dat we er niet op moeten rekenen om ergens naar toe te wandelen, laten we eerlijk zijn we lopen graag...maar zo graag nou ook weer niet. Wel leuk om te horen dat ze oo wall mart hebben, ik mag daar graag rond lopen..... bedankt voor jullie tips
groeten ess

Michael66
14-03-06, 21:47
Hangt er wel vanaf welk hotel je hebt geboekt. Welke is dat?

marisca
14-03-06, 21:48
Ik begrijp al dat we er niet op moeten rekenen om ergens naar toe te wandelen, laten we eerlijk zijn we lopen graag...maar zo graag nou ook weer niet. Wel leuk om te horen dat ze oo wall mart hebben, ik mag daar graag rond lopen..... bedankt voor jullie tips
groeten ess

Daar zijn wij ook zot op en de Publix aan de I-Drive!

Haper
10-08-06, 20:25
Eind september is het zover en gaan we weer naar Orlando (voor de tweede keer). Nu hebben wij vorig jaar geslapen in Howard Johnson Maingate West. Een prima hotel voor weinig geld met vooral erg goede bedden met een stevig matras! Hotel kostte rond de 30 a 35 euro per nacht. Nu vragen wij ons af iemand goede ervaringen heeft met andere redelijk goedkope hotels met in ieder geval een zwembad en ook van die goede bedden. We willen namelijk wel iets nieuws zien, maar durven nog niet echt van hotel te switchen. Wie heeft adviezen?

Groeten,

Haiko.

Gunner
10-08-06, 20:45
Ik ga over twee weken naar het Marriott Courtyard hotel. Net in het laagseizoen kost het me € 31 per persoon per nacht (.
personen). Lijkt me ook niet verkeerd.

Michael66
11-08-06, 16:46
Aha, dus € 62 per kamer. Eventjes gecheckt via Hotels.com: zelfde prijs.

Haper
11-08-06, 22:15
Wij hebben gekozen voor Extended Stay Deluxe Orlando - Convention Center - Pointe Orlando ... kent iemand dit? Ziet er erg goed uit!

CorrineJ
31-10-06, 10:38
Wij willen in 2008, waarschijnlijk april/mei, met onze twee dochters (dan 8 en 6) naar Orlando om daar ons 12,5 jarig huwelijk te vieren.:-({|=

Nu zijn we op zoek naar, een betaalbaar hotel/appartement met een beetje ruime kamers (voor 4 personen) wat gunstig ligt t.o.v. de Parken en winkels/restaurants etc.

Nu heb ik al zitten zoeken op verschillende sites en gelukkig hebben ze bijna geen hotels in Orlando.:!:
Dus nu zie door de bomen het bos niet meer.:?: Vooral qua ligging vind ik het moeilijk inschatten of iets gunstig ligt of niet.

Misschien hebben jullie ervaren Orlandogangers wel wat tips voor hotels waar jullie ervaring mee hebben goede of slechte.:idea:
Alvast bedankt voor jullie tips.:-P

Corrine

Eric
31-10-06, 12:37
Ja, kijk maar eens bij Springhill Suites Lake Buena Vista (http://marriott.com/property/abouthotel/default/mcolx?WT_Ref=mi_left) in het Marriott Village !!
Misschien is dit wel iets voor jullie.
Voordelig te boeken bij American Vacations (http://www.americanvac.nl/) en usareisen.de (http://www.usareisen.de]usareisen.de)
Eric

CorrineJ
31-10-06, 15:45
Eric,

Bedankt voor deze info.

Hier kan ik weer mee verder zoeken.

Liggen deze hotels gunstig t.o.v. m.n. de Disney parken?

Ik heb nl. op het forum gelezen dat het op de International Drive nogal druk kan zijn. En als je dan aan de verkeerde kant zit kun je nog lang bezig zijn om van je hotel naar de parken te komen.

Corrine

Eric
31-10-06, 18:06
Vanaf het Marriott Village is het 5 á 10 minuten naar Downtown Disney, het enige verkeer heb je 's middags om vanaf de parkeerplaats te komen, omdat je dan veel verkeer hebt wat vanaf de outlet (vlak erbij) komt.
Naar Seaworld is het een kwartiertje, totaal geen verkeer, en Universal is een paar minuten verder.
Omdat je 3 minuten van de Interstate zit, ben je eigenlijk overal heel snel.
Je hebt wel een auto nodig, ofschoon ze een shuttlebus hebben.
Mocht je willen boeken, vraag dan om een kamer NIET langs de snelweg, die aan de andere kant hebben totaal geen last van het verkeer.
Een paar kamers in SpringHill Suites hebben een klein balkon, dit zijn de lekkerste kamers, dicht bij de lift.
Eric

Anthonie
05-11-06, 23:20
Hoi Corrine,

Wij hebben al geboekt voor Februari 2008, een mooi en goedkoop Appartement.Hierbij de link (http://www.vrbo.com/46838).Je kan contact opnemen met deze man (dublinjoe@hotmail.com).

Groeten
Anthonie

meisje
06-11-06, 11:36
Kijk eens onder het kopje; hotelervaringen bij Homewood suites Hilton. Ligt heel erg gunstig, hebben busjes naar de parken is incl ontbijt en hele ruime suites voor mooie prijzen...

succes ermee:smile:

meisje

CorrineJ
06-11-06, 23:25
Hallo Anthonie,

Dit ziet er inderdaad goed uit. Voor een leuke prijs toch veel ruimte voor iedereen.

Je zei dat jullie al geboekt hebben voor februari 2008. Heb je ook al vluchten geboekt? Zo ja, via wie heb je dit dan gedaan? Want overal waar ik prijzen wil zoeken voor vluchten naar Orlando kom ik niet verder dan augustus/september 2007.

Hoelang gaan jullie? Want uit een ander bericht van je bericht begreep ik dat er ook kinderen mee gaan.

Groetjes,

Corrine

Anthonie
07-11-06, 06:11
Hoi

Nee we hebben nog geen vluchten geboekt, kan nog niet.Je kan pas 11 maanden van te voren een vlucht boeken.We gaan ruim 3 weken en de kinderen gaan mee.De jongste is nog niet leerplichtig, maar de oudste wel.Dat regelen we later wel.

Anthonie

Harold
19-11-06, 13:29
Hello Hello,


Wie kan mij een goed, rustgevend, lekker, mooi etc etc, hotel/resort aanraden om de laatste dagen in Orlando te slijten... Het is echt om bij te komen van al het geshop en de visitaties aan alle parken.. en dan kan ik goed uitgerust en wel vertrekken naar Miami...

Please help!

Het is voor 4 dagen; 20 - 24 december aanstaande.
Groeten Harold

Eric
19-11-06, 15:01
Wat wil je uitgeven?
Als je het geld ervoor over hebt, is het Grand Floridian (In Disney) een goede keus.
Een stuk voordeliger, maar toch aan je eisen voldoend, is het Celebration Hotel, in het plaatsje Celebration bij Orlando/Kissimee. Bijna onecht, zo leuk.
Eric

mattrob
19-11-06, 21:26
Ik zou gaan voor het Peabody hotel of het Gaylord Palms. Beide in principe via priceline te boeken voor zo $ 80 / $ 90, maar dan heb je ook echt wat moois (zie mijn reisverslag 2005). Peabody moet lukken, Gaylord Palms is wat lastiger via Priceline te krijgen !

Succes :razz: !

pyca
19-11-06, 22:10
Tja...hoeveel heb je er voor over.
Ik vond het Royal Pacific Resort (Universal) heerlijk. Wel aan de prijs, maar daarentegen nooit in de wachtrij voor de attracties\\:D/
Maar als je dan alle parken al gehad hebt, zou ik er niet naar toe gaan.
Maar de combi van dit hotel met Universal is ideaal.

Harold
11-12-06, 23:06
hello hello,


het duurde even, maar hier eindelijk mijn reactie: la lang wikken, wegen en zoeken, hebben wij gevonden: Sheraton Vistana Villages.... ik weet niet of iemand daar toevallig ervaringen mee heeft...(ja ik weet hetm verkeerde topic) we hebben geboekt van 20 tot 25 december....


de site zag er goed uit, en de reviews op tripadvisor.com waren allen postief..

bedankt voor jullie reactie
gr Harold

(NOG 4 NACHTJESSSSSS....!!!!!!!)

ilssse
15-12-06, 14:34
wie kan mij helpen....

als ik naar Busch garden ga, kan ik het beste een hotel in tampa zoeken?
en als ik naar disney ga in kissimmee?
en als ik naar seaworld wil??
en als ik naar kennedy spacecenter??

wie kan mij helpen????
offff is 1 hotel makkelijker??
We hebben wel een auto maar misschien is verschillende hotels ook wel makkelijk... haha ik weet het niet, wie kan me helpen??!!

Njit
15-12-06, 14:59
Gewoon in 1 hotel slapen. Ik neem aan dat je vaker naar Disney gaat dan naar Seaworld. Dan is het wel fijn om daar in de buurt te slapen.

Er zijn een aantal bekende gebieden in Orlando. Hier vind je veel goedkope hotels:

- International Drive: dit is het gebied bij Universal Studios/Seaworld
- 192: dit is het gebied dichtbij Disneyworld

Verder heb je nog allerlei resorts die om Disney heen zitten.

Busch Gardens en Kennedy Space Center kun je makkelijk met de auto doen. Het ligt er natuurlijk ook aan of je echt een rondreis wilt gaan doen. Wij hebben het in ons reisschema opgenomen dus we overnachten daar wel in de buurt.

Michael66
15-12-06, 20:18
als ik naar Busch garden ga, kan ik het beste een hotel in tampa zoeken?
Als je van plan bent om ook de westkust van Florida te bezoeken, dan kun je dat het best combi'en met een bezoek aan Busch Gardens. Als je alleen Orlando gaat doen, dan is het ook best te doen om er een dagtripje van te maken: ongeveer 2 uur rijden. Maar als je tussen april en oktober gaat, kan ik je maar één ding aanraden: neem een paar dagen een hotelletje in de Tampa-area en combineer je bezoek aan Busch Gardens met een bezoek aan Tropicana Field, een honkbalwedstrijdje daar bijwonen is echt heel leuk! Link (http://tampabay.devilrays.mlb.com/NASApp/mlb/schedule/index.jsp?c_id=tb&m=4&y=2007).


en als ik naar disney ga in kissimmee?
"Kissimmee" is een zeer ruim begrip, en de door Njit genoemde 192 is behoorlijk lang. Als je eigen vervoer hebt is afstand niet zo belangrijk. Voor Disney kun je volgens mij overal in Orlando (Int. Drive en 192 inclusief) goed terecth, daar hoef je niet een apart hotel voor te boeken.


en als ik naar kennedy spacecenter??
Twijfelgevalletje. Da's ongeveer 1 uur en een kwartiertje rijden vanuit Orlando/Kissimmee, dus ook zeer geschikt als dagtochtje. Maar als je een rondreiks door Florida gaat maken kun je er ook voor kiezen om KSC te doen als tussenstop. Hetzij als echt "hotel"-stop, als je het ook leuk vindt om het strand daar te bezoeken of zo, hetzij als tussenstop vanuit Daytona / St. Augustine richting Miami.


en als ik naar seaworld wil??
Seaworld ligt aan het eind van Int.Drive. Met openbaar vervoer (I-ride) perfect bereikbaar, met eigen vervoer uiteraard ook. Als je een hotel op een centrale plaats hebt (Int.Drive of 192) is het heel goed bereikbaar, hoef je geen ander hotel voor te boeken.

http://tampabay.devilrays.mlb.com/NASApp/mlb/schedule/index.jsp?c_id=tb&m=4&y=2007

Eric
15-12-06, 21:53
Ik neem altijd een hotel in Lake Buena Vista, dat ligt prachtig centraal ten opzichte van de pretparken: 5 minuten tot ingang Disneyworld, 10 minuten naar Seaworld en max kwartier naar Universal. Ook zit je vlak bij Downtown Disney, dus restaurants etc in overvloed.

ik heb er zelfs in een drietal hotels gezeten, zijn alle erg bekend op dit en het Orlando forum. Allereerst de drie hotels in het Marriott Village (http://www.orlando2stay.com/village/)en dan nog het Country Inns & Suites LBV.
Succes, Eric

christophe
18-12-06, 14:00
om te bekomen van onze rondreis hadden wij een vakantievilla geboekt, zeer rustig en relax en je krijgt een echt thuisgevoel op vakantie.
Wel opletten, je zal niet meer naar huis willen ;-)

marisca
12-01-07, 11:44
tot nu toe ....tadaaaa..... Hard rock hotel orlando resort!

Nicole
14-01-07, 01:30
Hoi,

Waarschijnlijk ga ik samen met mijn dochter 2 weken naar Orlando. Mijn man heeft het wel een beetje gehad. Dus nu ben ik op zoek naar een leuk hoteltje met zwembad dat niet zo duur is en met evt. een koelkastje. We zijn er toch bijna nooit, we slapen er alleen.

Nicole

Michael66
14-01-07, 04:41
Als je op International Drive wilt verblijven is de Quality Inn Plaza een goede / voordelige keuze. Dat hotel wordt door de meeste mensen goed gewaardeerd, ook met kids. Koelkastje is daar m.i. standaard.

Als je liever in het Lake Buena Vista deel zit ... help ..... Eric? Anderen?

mattrob
14-01-07, 10:42
Tja, daar ben ik weer, maar ik zou serieus eens naar Priceline kijken. Mijn vrouw zat daar laatst met haar moeder voor $ 32 per nacht in een suite hotel (dus aparte slaapkamer, aparte woonkamer/keuken). Niet heel bijzonder en niet zo groot, maar wel nog eens ontbijt erbij. En in de buurt van Disney.

Op international drive heb je ook wel een paar locaties voor iets meer, rond de $ 40 Wyndham International Drive. In LBV, bij Downtown Disney, heb je ook een paar hotels voor de rond de $ 40 - $ 50, zoals het Sheraton Safari, of Best Western LBV.

Wat dat betreft dus ook keuze genoeg \\:D/ !

Marjol
14-01-07, 14:51
Ik ben er nog niet geweest, maar heb voor €43 per nacht het Courtyard by Marriott in Marriott Village Lake Buena Vista geboekt. Het hotel krijgt zeer goede reviews, ze hebben een zwembad én een koelkastje in de kamer.
Ik heb het hotel geboekt bij American Estates.

Anthonie
14-01-07, 18:02
Ja het Quality Inn Plaza (http://www.qualityinn-orlando.com/) hotel is echt goed, wij komen hier al vanaf 1992!Het hotel is groot met veel kamers, 3 zwembaden en veel restaurants en winkels in de buurt.

Succes
Anthonie

Nicole
15-01-07, 00:36
Normaal zitten we altijd bij kissimmee en die weg ken ik dan ook. Ik zag zelf een hoteltje. Royal celebration on lake cecile voor 420 dollar voor 14 nachten. Vond ik wel mee vallen. Toch ???
Ik heb ook zitten kijken bij priceline maar kom er niet zo goed uit.
Als ik evt. dit hotel boek kan ik ook gelijk auto en vliegreis boeken dan ben ik wel in 1x klaar voor ongeveer 1900 inclusief alles. Vond ik wel mee vallen of zou het ook goedkoper kunnen.

Nicole

marisca
15-01-07, 09:16
Travelodge op de highway 192 is ook betaalbaar en tegenover Old town.
Erg leuk en betaalbaar hotel:)

pascalbrouwers
15-01-07, 10:15
Als je echt goedkoop wilt overnachten, is er naar mijn mening maar 1 echte oplossing.

Priceline

Ik deel dan ook volledig de mening van Mattrob. Door hem heb ik dit leren kennen.

Wij slapen in Orlando in 2 verschillende hotels. Prijs 32 Dollar per nacht inclusief ontbijt. Waar hebben we het dan nog over \\:D/ het is +/- 25 euro. Het is hetzelfde hotel als Mattrob heeft gekregen.

Tip bij priceline laag beginnen en geduld hebben. Je weet niet waar je komt te zitten, maar wel hoeveel sterren en stadsdeel. Nou en in Orlando en omgeving is plaats genoeg. Ik zou gaan voor 3 sterren, Disney World Vicinity en inzetten met 30 Dollar. Als je bod niet krijgt, kun je 24 uur later weer proberen. Iedere keer met kleine stapjes omhoog gaan.ook als zij je zeggen dat je kunt winnen door het door hun voorgeschreven bedrag in te geven. Dus altijd maar met 2/3 Dollar omhoog gaan.
Nadeel bij priceline is dat je nooit weet wat je krijgt. Ik had gehoopt hetzelfde hotel te krijgen, echter NEE

Amerisuites (http://amerisuites-lakebuenavistasouth.interstatehotelsresorts.com/hotel/photo_04.html) Dit hotel voor 32 dollar per nacht, inclusief ontbijt. Deze had Mattrob gewonnen, waar na ik ook heb geprobeerd en hetzelfde heb gekregen.
de andere dagen gaan wij naar Best Western Lake side (http://www.bestwesternlakeside.com/) hier geen ontbijt.

voor amerisuites in de zelfde periode als wij geboekt hebben:
101.15 USD AARP RATE 2 DOUBLE BED TAKING CARE OF BUSINESS STE SMOKING/2 LINE PHONES WITH DATAPORT

Voor Bestwestern Lakeside in zelfde periode als wij geboekt hebben:
Standard - 2 Double Beds - Each guest room features: color TV(with "On-Command Movies", Disney Chanel,refrigerator, coffee maker, in-room safe, hair dryer, iron & ironing board, data port and free local calls. dinwoedon$59$59$59$59 Avg. Daily Rate
met ontbijt 71 dollar.

mattrob
15-01-07, 22:19
Gewoon proberen. In de praktijk zie je dat het vaak het beste (lees: goedkoopste) lukt zo'n 4-2 weken van te voren. Maar alles is mogelijk, er zijn geen zekerheden met Priceline.

Als je de boeking van het hotel (kosteloos) kan annuleren, dan kan je natuurlijk altijd de boeking bij het reisbureau doen. Lukt het niet met Priceline voor de prijs die je wilt (want in principe lukt het altijd wel), dan kan je toch voor het hotel via het reisbureau gaan. Lukt het wel met priceline, dan annuleer je dat andere hotel :p !

king
19-01-07, 12:01
Wij hebben gekozen voor Best Western Lakeside in Kissimmi,
Heeft iemand hier ervaring mee, ook over de kamers?
Alvast bedankt

Groetjes

Ta2 Gerrit
19-01-07, 17:40
Ik vindt het nog al meevallen, die prijs. Je hebt er wel bijna een appartement voor, en eigenlijk bedoelt voor conventiegangers.
Maar voor een paar cent meer ($105) zit je in een townhouse met zwembad in Windsor Hills Resort.
Dat doen wij althans in Oktober. http://www.storytimeorlandorental.com/index.html

Nicole
21-01-07, 22:38
Zo eindelijk weet ik waarneer ik vrij kan krijgen. Handig als ze er op je werk niet uitkomen en ik eigenlijk zo snel mogelijk wil boeken. Met als antwoord je kan toch wel een maandje wachten...... jahoor de vluchten worden alleen maar duurder en het zit zo vol.
Maar ja ik heb dus vlucht, auto en toch uiteindelijk ook hotel geboekt van 22 juli t/m 5 augustus. Er ook maar gelijk 14 dagen Ulimitit disney tickets erbij besteld.
Nu ik alleen met mijn dochter ga, vond ik het toch wel vertrouwd dat ik alles in 1x boekte en dat je evt. op iemand kan terugvallen als er iets is.
In ieder geval bedankt voor de moeite.
Heerlijk dat ik weer ga, heb er echt zin in.
Alleen moet je nu wel wat beter nadenken vind ik nu ik alleen ga met mijn dochter, maar zoals zij zegt word dit een lekkere meidenvakantie.

Nicole

Nicole
22-01-07, 13:02
Ik heb nu Ramada Plaza hotel 1 mijl van Disney af en zit in het gebouw bij de receptie. Koelkastje erbij... nou wat wil je nog meer. We zullen er toch alleen maar slapen. Ik heb betaald alles bij elkaar 2060,-- Ik vond dat wel meevallen. en zoals ik al zei: nu ik met mijn dochter alleen ga vond ik dit dan toch wel vertrouwd. Normaal boek ik eigenlijk alles via internet maar dan kan je eigenlijk op niemand terug vallen.
14 daagse disney pas was 255,-- is omgerekend 10 euro per persoon duurder als undercovertoerist.com

Nicole

Haper
23-01-07, 04:31
En op tijd geboekt! De prijs per nacht is inmiddels gestegen naar 110 dollar per nacht! \\:D/

mickmak
01-02-07, 23:57
Ik vindt het nog al meevallen, die prijs. Je hebt er wel bijna een appartement voor, en eigenlijk bedoelt voor conventiegangers.
Maar voor een paar cent meer ($105) zit je in een townhouse met zwembad in Windsor Hills Resort.
Dat doen wij althans in Oktober. http://www.storytimeorlandorental.com/index.html

Gerrit, ik vind die storytime huizen heel erg gaaf en we zouden daar in januari 2008 best wel naar toe willen. Welk huis hebben jullie gekozen en weet je hoeveel tax erbij komt en de laatste vraag, heb je alles al moeten betalen of kunnen we eerst nog even doorsparen?

Alvast bedankt.

Jackie

Ta2 Gerrit
02-02-07, 11:45
Wij vonden ze er ook wel goed uit zien en hebben huis nr. 4 geboekt. Waarom ? Ik weet het niet, misschien omdat het de nieuwste was, of een eindwoning ? Schiet mij maar lek :p
Er komt een 10 euro p/n bij aan tax een fee's en je moet een aanbetaling doen van 20%, in ons geval $170.- en de dollar is gunstig :-({|= .

Het restant moet 60 dagen voor aankomst voldaan worden en je krijgt gelijk de code voor de sleutelafhaal na aanbetaling.
De fee's zijn voor zwembadverwarming ,free high speed internet en international calls en boekingskosten. Is allemaal niet verkeerd.

Succes met de boeking en een verslag in Oktober komt op onze website.

Hangglider
17-05-07, 23:43
Voor de zomer 2007 zoeken wij nog een resort in de regio Orlando
Wij zijn met 5
Bahama bay resort lijkt vrij nieuw en kost ongeveer $ 600 per week
De eigenaren zijn Engelsen particulieren
Wie heeft resort ervaring ? Juli Augustus

Eric
18-05-07, 01:04
Hallo Hangglider, welkom op het forum. Stel je jezelf ook nog even voor? Dat praat wat makkelijker.
Ik heb helaas geen ervaring met dat resort, ik verblijf altijd in een hotel.
Eric

patrickreijnen
21-05-07, 17:37
Wij zijn vorig jaar 5 nachten geweest in het Bahama Bay Resort. Mooi ruime apartementen. Naar Disneyworld is ongeveer 15 minuten met de auto. Seaworld ongeveer 20 minuten. Dichtbij is een grote supermarkt en op ongeveer 5 minuten rijden heb je genoeg restaurants. Ons is het goed bevallen en ik zou er zo weer naar toe gaan. Op tripadvisor.com kan je foto`s zien van mensen die er geweest zijn. Deze foto`s geven een goed beeld van hoe het is.

pieterpostma
21-05-07, 20:18
Voor de zomer 2007 zoeken wij nog een resort in de regio Orlando
Wij zijn met 5
Bahama bay resort lijkt vrij nieuw en kost ongeveer $ 600 per week
De eigenaren zijn Engelsen particulieren
Wie heeft resort ervaring ? Juli Augustus


Wij zaten in april in een resort in Kissimmee met de naam Venetian Bay.
Heel centraal en goed. (Fitness, zwembad) Kostte ons 99 dollar per nacht. Three bedroom, two bathroom.

Succes.
Pieter Postma

Saskia
22-05-07, 19:22
Wij zijn er 2 jaar geleden maar 1 nachtje geweest en als we weer naar Florida gaan(ooit) gaan we zeker weer naar Bahama Bay! Echt luxe kamers en badkamers, super.

Groetjes Saskia

Hangglider
24-05-07, 13:28
Bedankt voor de reacties vooral de tip van Patrick is goed, bij tripadviser kun je meer dan 200 reacties lezen van ervaringen an anderen soms met fotos

Inmiddels heb ik Bahama bay resort geboekt via Holiday-Rentals.co.uk het kosten alles bijelkaar 1210,- euro inclusief tax enz voor een 3 kamer appartement (rookvrij) geschikt voor 6 personen 15 dagen Juli / Augustus 2007 =D>
Voor 83 euro per nacht met 5 volwassenen heb ik geen beter verblijf kunnen vinden.
Op google aerth is het park nog in aanbouw dus alles is redelijk nieuw :grin:

Eind augustus laat ik weten of het een aanrader is
Groetjes Fam Visser

corrus
24-05-07, 13:49
Wij zaten in april in een resort in Kissimmee met de naam Venetian Bay.
Heel centraal en goed. (Fitness, zwembad) Kostte ons 99 dollar per nacht. Three bedroom, two bathroom.

Succes.
Pieter Postma

Venetian Bay is geen Resort. Daar staan townhouses en wat condos met een clubhouse erbij... maar dat maakt het volgens de norm niet meteen een resort.

Op de websites wordt het wel resort genoemd maar het is eigenlijk gewoon een community (woonwijk)

:mrgreen:

Tanja09
12-08-07, 15:58
Op het forum vind ik een hoop info over villa's huren. Nou lijkt me dat een beetje overdreven en duur voor ons omdat we maar met 2 personen zijn.

Wij zoeken dan ook wat kleiners. Zijn er mensen die ervaring hebben met het huren van kleinere appartementen voor 2 personen? Of weet iemand leuke adressen?

Eric
12-08-07, 16:10
Met zijn tweeën? Kun je dan niet beter lekker een hotel nemen?
In Orlando heb je zat hotelkamers met een ijskast en een microwave.
Kijk bv. eens bij SpringHill Suites LBV (http://www.marriott.com/hotels/hotel-information/travel/mcolx-springhill-suites-orlando-lake-buena-vista-in-marriott-village/?WT_Ref=mi_left).
Eric

Tanja09
12-08-07, 16:31
Bedankt voor je snelle reactie, Eric!

De suites en het complex van Marriott zien er inderdaad prachtig uit, maar qua prijs vanaf 130 dollar per nacht eind september. Helaas ligt dat boven ons budget.

Een appartement heeft wel meer sfeer denk ik, en ook heb je een wasmachine en keukentje. En daarbij ook wat goedkoper.

Ta2 Gerrit
12-08-07, 16:38
Wij zitten Oktober in Windsor Hills in een townhouse/appartement. Kleiner een villa, maar wel met alle faciliteiten. www.storytimeorlandorental.com (http://www.storytimeorlandorental.com)
Wel duurder als een hotel uiteraard, maar misschien wel binnen je budget.

Ivon
12-08-07, 16:57
Hoi tanja 09,

Wij zitten van 20-9 tot 4-10 op Windsor palm resort, 2 bedroom condoor. We hebben gewoon een offerte opgevraagd en zitten nu voor $ 896 incl. tax. Je hebt alles bij de hand en bent hierdoor wat "vrijer" als in een hotel.

gr Ivon

Eric
12-08-07, 17:20
De suites en het complex van Marriott zien er inderdaad prachtig uit, maar qua prijs vanaf 130 dollar per nacht eind september. Helaas ligt dat boven ons budget.

Via deze (http://www.usareisen.de/hotels/hotels.php?bu_code=MCO497) site € 70,00 per nacht incl tax !!
En, heel belangrijk, 10 minuten van Disney en Seaworld !!
Eric

jaap
12-08-07, 20:25
Een villa hoeft toch niet duur te zijn. Wij hadden deze gehuurd met 3 personen. Heerlijk. http://www.192villa.com/pricing.htm Internet werkte perfect.

Tanja09
13-08-07, 17:08
Bedankt voor de tips! We nemen ze mee in ons besluit.

Ik zag op expedia een heleboel inns (bv Howard Johnson) die vele malen goedkoper zijn dan gewone hotels, va 20 dollar per nacht. Heeft iemand daar ervaring mee?

pascalbrouwers
13-08-07, 17:45
Bedankt voor de tips! We nemen ze mee in ons besluit.

Ik zag op expedia een heleboel inns (bv Howard Johnson) die vele malen goedkoper zijn dan gewone hotels, va 20 dollar per nacht. Heeft iemand daar ervaring mee?

als je echt goedkoop wilt zitten, probeer dan eens priceline.
Hier kun je hele goede hotels krijgen voor een heel klein bedrag.
Zo zaten wij dit jaar in bv amerisuites in Lake buena vista.
Prijs via priceline 25 euro per nacht inclusief ontbijt.

Persoonlijk ben ik niet zo'n expedia fan.
Probeer ook eens american estates of american vacations.
Beide nederlandse reisbureau's met heel veel ervaring op gebied van hotels. ( er zijn natuurlijk nog meer goede aanbieders, maar met deze 2 heb ik goede ervaringen. anders krijg je die discussie weer ;) )
en zij hebben gegarandeerd wel een leuke hotelletje ergens in de buurt vd parken.

howard Johnson zou ik persoonlijk niet nemen.
Voor hetzelfde geld kun je betere hotels krijgen, en wellicht ook nog korter bij Disney.

Groet,
Pascal

bono
13-08-07, 21:03
Ik vind zelf altijd, alle waar naar zijn geld, en dat geldt zeker ook voor hotels.
Vorig jaar in een Travelogde gezeten maar dat nooit meer.
Misschien moet ik niet alles over 1 kam scheren maar toch, geen tweede keer voor mij.

Gr. Monique

Eric
13-08-07, 23:13
Bedankt voor de tips! We nemen ze mee in ons besluit.

Ik zag op expedia een heleboel inns (bv Howard Johnson) die vele malen goedkoper zijn dan gewone hotels, va 20 dollar per nacht. Heeft iemand daar ervaring mee?
Ik weet niet wat voor prijs je in gedachten hebt, maar $ 20,00 p/n kan echt niets zijn.
Eric

Tanja09
14-08-07, 17:07
Inderdaad, accommodatie voor 20 dollar lijkt me inderdaad ook niet veel soeps.

We dachten zelf aan maximaal 40 euro per nacht, dat lijkt ons wel redelijk. Als het maar schoon en een beetje netjes is. We gaan voor het eerst naar Orlando en voor maar 7 dagen, dus ik denk niet dat we echt tijd hebben om gebruik te maken van de resortfaciliteiten zoals zwembad enzo.

Ta2 Gerrit
14-08-07, 18:38
Inderdaad, accommodatie voor 20 dollar lijkt me inderdaad ook niet veel soeps.

We dachten zelf aan maximaal 40 euro per nacht, dat lijkt ons wel redelijk. .

Een suite of appartement voor 40 euro per nacht is moeilijk te vinden, denk ik. Of je moet 40 p/p bedoelen, dan zijn de mogelijkheden wat groter.
Voor ± 40 euro heb je wel een hotelkamer. (kijk voor een prijsidee maar eens op expedia.nl of allhotels.com)

dendeb
16-08-07, 12:49
Hoi,
We gaan over twee weken weer Orlando bezoeken alleen dan met een peuter van 2 EN een baby van 9 weken...een kleine uitdaging qua verblijf vandaar mijn bezoek aan deze geweldige site. Wie weet welk resort het beste is voor een peuter van 2; ik heb wel wat wensen; het moet met een 'full kitchen'' zijn i.v.m. de baby en het liefst aan de kant van Lake Buena Vista...aangezien onze vrienden in Windermere wonen...De laatste 2 keren hebben we wel een villa gehuurd, maar dat was voor Jim een beetje saai, vandaar onze resortvraag...

Mickey99
16-08-07, 18:00
Allereerst nog even welkom op het forum ;-)

Jullie gaan over 2 weken al? Dat is snel zeg! Ik zou niet even snel een resort kunnen bedenken welke aan jullie wensen voldoet. Wellicht kun je hiervoor een reisbureau benaderen welke specialiseerd zijn in Florida?

Hieronder staan er een paar:
AE = American Estates (http://www.americanestates.nl/index.html)
AV = Amercan Vacations (http://www.americanvac.nl/)
ER = Exit Reizen (http://www.exit-reizen.nl/)
USAFV = USA Fun Vacations (http://www.usafunvacations.nl/)

Succes!

Groetjes,
Sonja

Ivon
20-08-07, 22:27
Wij hebben een appartement (condo) gehuurd bij Windsor palm resort. Je kunt via de site rechtstreeks een boeking aanvraag doen. Wij reizen ook met een peuter van 2,5 jaar. Vandaar de keuze op een condo met 2 slaapkamer, woonkamer en keuken. Het resort heeft een zwembad en speeltuin.
Succes met zoeken!

Gr Ivon

artep
13-09-07, 14:55
Hallo

In Mei willen we naar Florida om daar Disney world de MGM studio's en Sea world te bezoeken maar je ziet door de bomen haast het bos niet meer we zoeken een hotel wat gewoon dicht bij alles ligt dus ook bij down town disney & disney board walk het mooiste zou zijn als er een shutlle sevice zou zijn aangezien wij geen rijbewijs hebben nou het is een lange vraag maar misschien kan iemand mijn vraag beantwoorden

Eric
13-09-07, 15:15
Daar is best wel antwoord op te geven.
Je moet eerst kiezen of je in een Disney hotel (duur, maar veel sfeer) of in een hotel buiten Disney wilt zitten.
Buiten Disney is het Marriott Village (http://www.orlando2stay.com/village/)een prima keus, 10 minuten vanaf Downtown Disney en 10 minuten vanaf Seaworld.
Er zijn drie hotels, drie zwembaden en een kleine foodcourt.
Heel voordelig te boeken via usareisen.de (http://www.usareisen.de/).
Succes, Eric

Charella
06-11-07, 14:42
Ik zou graag willen weten wat de centrale/gunstige ligging is van Orlando?Dus het liefst dichtbij Malls, Restaurants etc.? (En niet al te ver van Disney etc.) Zodat je niet alles met een auto hoeft te doen maar ook met de fiets.

Kan iemand mij hierbij helpen? Alvast Bedankt!

FloridaVerslaafde
06-11-07, 14:50
Hoi,

Nou de afstanden in en rond Orlando zijn wel erg groot, dus per fiets is bijna niet te doen. Bovendien is Amerika nou niet erg fiets vriendelijk, fietspaden zijn er niet of nauwelijks dus moet je gewoon tussen het drukke autoverkeer fietsen. En het gebied in en rond Orlando is zo groot dat je wel per auto moet. Er zijn mensen die geen auto huren en alles per taxi of bus doen, maar dat is mijninziens niet te doen. De grote Malls liggen erg ver uit elkaar en restaurants zijn er meer dan genoeg. Zoek je een hotel dat goed gelegen is ten aanzien van alles, dus ook Disney, dan adviseer ik een hotel aan de US192 ten zuiden van de stad Orlando.
Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt en wil je meer weten dan kan je het altijd vragen.

Groetjes,
Walter (net 2 dagen terug van 1 maand Florida):D

Charella
06-11-07, 15:00
Bedankt voor jouw reactie! Dus beste oplossing is auto huren? En aan de 192? En de 27 hoe is dat? Taxi & bus geen oplossing?

P.S. heb je genoten van je vakantie?

Gr.

Ta2 Gerrit
06-11-07, 15:00
Je hebt diverse mogelijkheden, met al hun (on)gemakken; behalve de al genoemde 192 (relatief het dichtste bij WDW Main Gate) heb je ook nog Lake Buena Vista, dicht bij Downtown Disney en ook veel restaurants en natuurlijk International Drive, dicht bij Seaworld, Universal Studios, Florida- en Premium/Prime Outlet Mall en vele winkels en restaurant, en met zijn I-trolley. Hier is ook te voet nog wel het één en ander te behappen. I-Drive is dan volgens mij de beste keus.
Maar dichtbij is een erg relatief begrip in de US, dus een auto is m.i. geen overbodige luxe.

Charella
06-11-07, 15:07
Bedankt voor jouw reactie :) Nog tips voor Villa's met privé-zwembad? Daar in de buurt? (192 & I-Drive)?

Groetjes

Ta2 Gerrit
06-11-07, 15:21
De meeste verhuurvilla's zitten aan of bij de 192. Op deze website (http://www.villas2000.com/Central/index.html)heb je links onderaan de bladzijde een kaartje met daarop veel lokaties van communitys.
Via die site en bijv. www.vrbo.com (http://www.vrbo.com) kun je ze huren van particulieren. Of via de hier bekende aanbieders AV, AE etc. etc.
Als je eenmaal in zo'n villa heb gezeten, wil je nooit meer in een hotel :-)

FloridaVerslaafde
06-11-07, 15:48
Ja de vakantie was WAANZINNIG !! Wij gaan ieder jaar en ieder jaar wordt het ook weer moeilijker om terug naar huis te gaan. Voor ons is het ons 2e thuis.
Mijn ervaring met vakantie villa's is dat ze betrekkelijk duur zijn als je maar met z'n 2'en gaat. Het is natuurlijk super om daar in je "eigen huis" te zitten met zwembad en dat je je eigen keuken hebt waar je je eigen eten kookt, maar onze ervaring is dat een hotel goedkoper is ook al eet je iedere dag in restaurants omdat die redelijk goedkoop zijn.
Maar er zullen hier andere mensen zijn die mij tegenspreken en vinden dat een villa goedkoper is, maar onze ervaring is anders. Ik denk ook dat dat komt omdat wij maar met z'n 2'en zijn en iedere dag op pad zijn en niet om bepaalde tijden "thuis" kunnen zijn om te koken.

Groetjes,
Walter

Lannie
06-11-07, 16:21
Zijn ook net terug en voor het gemiddelde hotel betaalde we tussen de 59 en 89 dollar. De beste hotels die we hadden waren Best Westerns. Hier krijg je korting met je ANWB lidmaatschap (10%) en als je ook nog eens lid wordt, ontvang je bij de meest ook nog eens 10% korting. Succes! Jolanda

Charella
06-11-07, 16:24
Zo te horen hebben jullie het naar jullie zin gehad. Mijn familie (9 personen) en ik willen volgend jaar zomer gaan dus dan is een villa natuurlijk véél goedkoper dan als je met 2 personen gaat. Ik heb al wat rondgekeken op website's en het is beste wat je al zei is 192. Welke villa's hebben jullie bezocht? En wat is leuk om te doen behalve Disney etc.?

Groetjes,
Charella

Ta2 Gerrit
06-11-07, 17:23
Wat er allemaal te doen is in en rond Orlando/Kissimmee staat in de diverse reisverslagen en andere topics op het forum meer dan uitgebreid beschreven.
Dus ik zou zeggen; ga er een avondje voor zitten, gebruik ook de zoekfunctie en je zult heel wat wijzer worden m.b.t. tot activiteiten voor je vakantie.

Wij zitten meestal in de villa's die het dichtst bij Disney Main Gate zijn. En dus ook bij de I4, omdat dat voor ons belangrijk is. Tot nu toe in o.a. Windsor Hills, Windsor Palms, Indian Oak Ridge en vooral Indian Creek. En aan de andere kant van de I4 in Indian Wells. Maar Indian Creek geniet onze voorkeur.

Het is erg persoonlijk, anderen zitten liever in Davenport, of halverwege de 192, achter de Wal*Mart, wij dus liefst dicht bij de snelweg, richting Daytona :-)

simoontje
06-01-08, 21:57
Omdat onze aankomst in de avond is, willen we graag een airport verblijf nemen voor de eerste nacht. De volgende ochtend willen we graag (overdag) onze huurauto afhalen.

Wie weet een betaalbaar hotel/ motel nabij airport Orlando? Is dit ook qua transfer kosten te doen?#-o

Eric
07-01-08, 01:06
Dat zou ik nou zonder meer via priceline doen.
Neem een 2,5 ** hotel, zit je altijd goed.
Vrijwel alle hotels in de airportarea hebben een gratis shuttleservice naar de terminal.
Ik denk dat je voor 35 á 40 dollar een kamer hebt, maar zoek eens op het pricelineforum.
Eric

reneefrankrijk
07-01-08, 09:27
Wij hebben precies om dezelfde reden de eerste nacht een hotel geboekt. We hebben in 2000 in het Hyat op de airport zelf gezeten, prachtig, maar nu te duur voor ons omdat we 3 kamers moeten nemen. De ligging is echt superideaal. Je kunt dat hotel terugvinden op de http://orlandoairport.hyatt.com/
Wij hebben nu gekozen voor het Ramada (http://www.ramada.com/Ramada/control/Booking/property_info?propertyId=14917&brandInfo=RA) op 3,5 mijl van de airport voor een goede prijs. Maar alle andere hotels (http://www.orlandoairports.net/marketing/hotels.htm) kun je er ook vinden.
Succes!
gr. Renée

mdonker
11-01-08, 18:49
1 februari landen wij in Orlando. Mijn man heeft op dinsdag de 5e een vergadering in Sarasota. In die tussentijd mogen wij zelf bepalen hoe of wat.
Wij willen graag naar kennedy's Space center en Seaworld.
Maar wat is verstandig, waar boeken wij een hotel! We hebben een huurauto tot onze beschikking.
Maandag eind van de dag gaan we met een huurauto naar Sarasota
Down town Orlando moeten we niet zijn heb ik al gelezen.
Wie weet iets daar in de buurt? Moet wel een goed hotel zijn..!!

Alvast weer bedankt!
doeg Marjon

raygwencaith
11-01-08, 19:35
Kijk hier eens:

http://www.florida-vakantie.nl/hotels-florida/hotels-in-florida.html

Ook kun je even langs het reisbureau gaan of contact opnemen met bijvoorbeeld American Vacations.

http://www.americanvac.nl

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uuren op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur http://www.americanvac.nl/images/stories/phone.gif010 - 25 84 211 E-mail:info@americanvac.nl (info@americanvac.nl) U kunt ons ook faxen:010 - 25 84 219

mafo
11-01-08, 19:43
Heb van de winter in dit hotel (http://www.marriott.com/hotels/travel/mcolx-springhill-suites-orlando-lake-buena-vista-in-marriott-village/) geslapen er zitten op hetzelfde terrein nog een aantal hotels van Marriott. Het was echt een prima hotel.

http://static.flickr.com/2137/2110683523_31d04a8e2e_m.jpg (http://www.flickr.com/photos/mafo/2110683523/) http://static.flickr.com/2322/2110679003_19534a5131_m.jpg (http://www.flickr.com/photos/mafo/2110679003/)
http://static.flickr.com/2242/2111455992_fe9f6d4dfb_m.jpg (http://www.flickr.com/photos/mafo/2111455992/)

sandradegreeuw
14-01-08, 16:01
The FloridaMall heeft een hotel erbij maar zijn er nog meer hotels die bij de MAll staan?

Teleton
16-01-08, 17:16
The FloridaMall heeft een hotel erbij maar zijn er nog meer hotels die bij de MAll staan?
Hi Sandra,

Ik zou even googelen, dan krijg je er zo een paar. Super 8, Holiday Inn Express, Quality Inn & Suites en BW er is genoeg.

Heb je overigens een speciale reden om in deze buurt een hotel te kiezen? Erg gezellig lijkt het me er niet: industrieterrein, veel (vracht) verkeer, de luchthaven in de buurt, de trein. Maar ieder zijn meug, have fun!

Michael66
16-01-08, 17:31
Erg gezellig lijkt het me er niet: industrieterrein, veel (vracht) verkeer, de luchthaven in de buurt, de trein.Ik heb twee keer in een Best Western bij de Florida Mall aan Orange Blossom Trail gezeten (dat hotel bestaat niet meer, het zijn nu business-suites geworden). Helemaal nergens last van gehad, van welk verkeer dan ook. En ik vond het qua locatie erg gunstig liggen bij al die grote wegen. Dus ik kan de vraag/keuze van Sandra wel begrijpen.

http://img222.imageshack.us/img222/7123/fmyh0.jpg

NB: Een collega van me is een paar jaar terug met haar moeder voor een "Shoppping-trip" van 4 dagen naar Orlando geweest. Zij hebben er toen voor gekozen om in het Florida Mall hotel te overnachten. Lekker dichtbij het "walhalla" en tussendoor makkelijk eventjes je aankopen naar je kamer brengen. Geen auto nodig gehad, alleen maar taxritjes van/naar het vliegveld en verder alleen maar geshopt in de Florida Mall. Ieder zijn/haar meug :lol:

Michael66
16-01-08, 18:01
@Sandra: Hierbij een Linkje naar Google Maps voor hotels in de buurt van de Florida Mall: http://maps.google.nl/maps/ms?hl=nl&ie=UTF8&msa=0&ll=28.441148,-81.400065&spn=0.021283,0.046778&t=h&z=15&om=0&msid=117762471933632630879.000443d8e0b9ca9f2c3f7

Dana1975
16-01-08, 22:41
Hallo,

wij (2 volwassene en 2 kids 5&2 jaar) gaan in Mei naar Orlando voor 9 dagen. Nu zijn we op zoek naar een goed hotel.
We gaan niet iedere dag op pad dus vinden we de ligging en het zwembad erg belangrijk.
Heeft iemand een idee?? Ik denk zelf aan het Sheraton Vistana Resort I-Drive....of aan het Caribe Royal resort Orlando, is iemand in deze hotels geweest en kan me wat vertellen over de kindvriendelijkheid en ligging?!!

Alvast bedankt.

Groetjes Dana

Syllvia
17-01-08, 09:23
Sjee daar heb ik nog nooit aan gedacht, ik ga een hotel zoeken in de buurt van de Prime of Premium!

Alleen zie ik dan mijn man helemaal niet meer terug.......

groetjes Sylvia

Ebelix
17-01-08, 10:03
Heb je al gedacht aan het huren van een Bungalow met prive zwembad of een condo. Veel meer ruimte zonder dat dit echt duurder is als een hotelkamer. Voor het gemak ga ik er vanuit dat je een auto huurt tijdens je vakantie. Zonder auto wordt het toch lastig om snel ergens te komen.

Lees maar eens wat reisverslagen door op dit forum en dan kan je een goede afweging maken.

Succes.

raygwencaith
17-01-08, 23:48
Ik zu eens kijken voor een villa dat is echt perfect. Je hebt je eigen poule voldoende slaapkamers, veel ruimte. was en droogmogelijkheden en je kunt.

Dit is echt perfect en met z'n vieren op een hotelkamer vind ik persoonlijk minder zekers met nog een van 2 die echt helemala op is na een ochtend park.

Kijk anders even op onze site voor de reisverslagen. In 2006 zaten we er met fam. Maar afgelopen jaar hebben we met z'n drietjes (pa, ma en een van 3.5) heerlijk in een villa gezetn. Echt perfect

www.delelystadamerikalijn.web-log.nl

roanne
18-01-08, 00:09
Ja ook wij zitten in een villa, maar ja wij hebben wel een auto tot onze beschikking en dat scheelt een hoop.

Maar Dana, ik begreep dat je door middel van een vriendin toch geboekt hebt voor het Shereton? :-\":-\"

Harold
18-01-08, 00:15
Hoi Dana,

zoals je elders al vroeg over Sheraton Vistana:

Wij zijn daar in 2006 een week geweest, dat was Sheraton Vistana Villages(dus geen vistana resorts!)

Het is echt een waanzinnig mooi, netjes complex. ik kan het zeker aanraden!

We zijn dan niet bij Vistana Resort geweest, maar wat ik van foto;s heb gezien lijkt Vistana villages ons echt veel mooier en leuker

succes met boeken!

groet Harold

RoRo
18-01-08, 20:41
Hoi Dana,

Ben je er al een beetje uit? Wij hebben inderdaad voor een villa gekozen, heerlijk zwembad erbij, boekje lezen en kunnen gaan wanneer we willen.

Op de site van het Sheraton ziet het er erg mooi uit, maar ik ben er nog nooit geweest... was dat maar zo....

Liefs, RoRo

Dana1975
20-01-08, 23:33
Tja, ik blijf twijfelen.

De een zegt dat I-Drive veel te druk is, en echt niet leuk! De ander zegt dat daar de beste hotels zitten.....
Ik twijfel erg tussen het Sheraton Vistana Resort (Lake buena vista) en het Sheraton Vistana Villages on I Drive. Het caribe royal zit al helemaal vol!

Een villa lijkt me wat "saai" voor de kids, en daar zijn ook geen kinderbadjes, en een 2 jarige heeft dat echt nodig.

Andere (vooral onze amerikaanse vrienden) zeggen dat we "On Disney grounds" moeten verblijven, maar dat is voor onze begrippen weer erg duur.

Ik ben dus even helemaal de weg kwijt.

Ik heb een het Sheraton Vistana Resort on Lake Buena Vista geboekt op booking.com tegen een zeer gunstige prijs (929,= voor 9 nachten), maar ik kan tot 3 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Dus omdat ik zo twijfel .........
Heb ik een auto nodig als ik in 1 van deze hotels verblijf??
Is het op I-Drive echt zo druk, of ligt het daar juist ideaal centraal!?

HELP!!!!!!

Michael66
21-01-08, 03:54
International Drive is in Orlando nou eenmaal hét toeristencentrum. Ik noem het er graag "gezellig druk". Niet zo druk dat je er niet van kunt slapen of zo, gewoon "gezellig druk".
Rijden over Int. Drive is soms wat lastiger, met al die "zoekende" toeristen op de weg. Maar ook dat went erg snel. Gewoon rustig aan rijden.

Wat een auto betreft zou ik er gewoon eentje huren. Niet te lang twijfelen, gewoon doen. Waar je ook in Orlando zit, de afstanden naar weet-ik-wat-allemaal zijn aanzienlijk en een auto maakt het allemaal gewoon een stukje makkelijker. Zonder auto kom je er ook wel, maar het duurt allemaal wat langer.

En dat hotel: Waarom twijfel je toch zo? Dat Vistana staat jou blijkbaar heel erg aan, dus waarom nog twijfelen? Gewoon doen!
Het feit dat niemand er hier ervaring mee heeft is misschien wel ons gemis, waren we er maar wel ooit heengeweest. Er zijn net zoveel hotels als meningen over hotels, nee .... er zijn meer meningen.

Nou ja, veel succes in ieder geval met je organisatietaject.

gr michael

Harold
21-01-08, 15:57
JA, gewoon doen hoor!!

Beide complezen van Sheraton liggen trouwens niet in het epicentrum van I Drive..
Eromheen is het erg rustig.. Dus geen attracties, winkels rest etc etc.
Dat vonden wij wel prettig. Op 2min rijden zit er een Publix en daar tegen over zit dan Premium... lekkerrrr


groet Harold

Eric
21-01-08, 17:37
Sheraton is een wereldwijd concern met hoge standaards. Ook in NL hebben we een Sheraton, namelijk op de luchthaven.
Je kunt er rustig een Sheraton nemen, zijn altijd goed.
Eric

simoontje
23-01-08, 18:55
Wie heeft er ervaring met Travelodge International Drive Hotel in Orlando?
Hoe is het hotel, zwembad, ligging etc. :lol:

Michael66
23-01-08, 19:26
Ik ben er afgelopen zomer twee keer langs gereden. Tip: niet doen. Ik vond het een "verlopen" hotel. Veel hotels van Travelodge zijn zo, uitzonderingen natuurlijk daargelaten (er zijn echt wel heel goede Travelodges!! Goed zoeken!)

Er zijn voor vergelijkbare prijs betere alternatieven. Zoals Quality Inn Plaza op Int. Drive bijvoorbeeld. Of andere hotels ....

Nee, Travelodge zou niet mijn keuze zijn.

mattrob
23-01-08, 19:35
En vergeet ook niet priceline eens te bekijken. Voor $ 42 per nacht wordt vaak het Wyndham International Drive gewonnen, tegenover 'de grootste McDonald ter wereld'. Wij zaten afgelopen week 3 dagen in het Holiday Inn Main Gate East (Kissimmee aan de I 192), is wel iets uit de buurt, maar we betaalden ook zoiets en kregen zelfs nog ontbijt erbij (niet standaard).

Dat zijn beide hotels die wel een niveau hoger liggen dan een Travelodge.

Lannie
24-01-08, 09:29
Tip: The Orlando Metropolitan Express (http://www.orlandometropolitanexpress.com/)op International Drive, heel betaalbaar inclusief ontbijt. Tevens de hele dag gratis koffie en thee in de lobby. Direct tegenover de ingang van Wet 'n Wild!
Jolanda

Dana1975
27-01-08, 22:03
Bedankt voor jullie reactie's......

Ik heb toch geboekt voor het Sheraton Vistana aan I-Drive van 30 april tot 9 mei. Na eerst 5 dagen in Chicago bij vrienden te zijn geweest!
Heb er erg veel zin in!!!

Bedankt!

simoontje
30-01-08, 11:08
En het Rodeway Inn Maingate hotel? Is dit iets? 8-[

brin
30-01-08, 12:25
Hallo,

Wij zijn op zoek naar een hotel niet ver van de luchthaven in Orlando. Wij komen s' avonds aan rond 23u. Wij zouden liever geen reservatie vooraf maken. Is er makkelijk een hotel te vinden voor één nacht zonder reservatie?

Eerst moeten we nog onze huurauto afhalen bij Dollar. Een hotel bij hun in de buurt zou leuk zijn, kwestie van niet te lang meer te rijden.

De volgende dag trekken we dan richting Fort Meyers.

Heeft iemand ideeën ?

Bedankt !
Brin

Teleton
30-01-08, 12:30
Je vind het lastig om te beslissen en ik kan me dat goed voorstellen. Maar het is ook niet eenvoudig om je te adviseren. Hotelervaringen zijn in de regel erg persoonlijk. Wat is jouw standaard, wat vind je wel/niet acceptabel?

De reviews die je bijvoorbeeld op Tripadvisor leest, zijn soms erg gekleurd. Sommige mensen denken dat ze voor € 25 in het Hilton kunnen verblijven. Mijn ervaring is dat deze categorie hotels in Florida een zeer acceptabele kwaliteit leveren. Het is er soms eenvoudig en de koelkast(indien aanwezig) en de airco maken soms een oorverdovend lawaai. De kranen kunnen soms een beetje verweerd zijn, het douchegordijn heeft een scheurtje en de tv sneeuwt....En ja, er wandelt wel eens een roach over de galerij. Maar who cares als je toch de hele dag op pad bent? In sommige reviews lees je over vieze vlekken in beddegoed, wij hebben dat nog nooit meegemaakt. De kamers waren schoon bij aankomst en als je iedere dag een paar dollar voor de maid op tafel legt, wordt je kamer gezogen en beddegoed en badlinnen verschoond.

Wij waren er in ieder geval jarenlang heel happy mee. Eenmaal gewend aan villa's en condo's, waar je overigens echt niet zoveel meer voor betaalt, voelen we er nu niet veel meer voor.

Wat kan ik er zelf van zeggen? Rodeway ligt zeer gunstig aan de 192, winkeltjes en Publix in de buurt. Volop Restaurantjes, benzinepomp, afslag naar I-4 en Intnl-drive in de buurt. Hotel is "Close to Disney". Maar ja, er zijn ook mensen die nog niet aan de 192 begraven willen worden.........Onze persoonlijke voorkeur voor de locatie (voor wat het waard is) is:

Lake Buena Vista
192
Intnl DriveWij hebben er nooit gelogeerd. Kijk voor een review van Rodeway op:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g34352-d84802-Reviews-Rodeway_Inn_Maingate-Kissimmee_Florida.html

Veel succes met je zoektocht, den ook nog eens aan de tip over Priceline!

Teleton
30-01-08, 12:45
Mag ik vragen waarom je niet zou reserveren? Ben je bang dat je het hotel niet kunt vinden? Mocht je een firsttimer zijn, reserveer dan een hotel met shuttleservice. Je laat je dan gezellig met de shuttlebus na aankomst naar het hotel rijden. De volgende ochtend met dezelfde bus terug naar airport om de auto op te halen. Maak het je gemakkelijk!

Mijn ervaring (donkey years ago) is dat als je na 23:00 uur 's avonds aankomt, je maar beter een kamer gereserveerd kan hebben. Ze zijn in Florida nogal zakelijk weet je, en je betaalt de volle mep als je rond die tijd aan de deur klopt. Ze snappen ook wel dat je niet veel zin hebt om een beetje rond te gaan tuffen om een lekkere deal te maken. Overigens is er accomodatie voldoende rond het vliegveld, je vindt dus altijd wel een plekje.

Persoonlijk zou ik vooraf reserveren. Whatever you do: Have fun!

Corry
30-01-08, 12:46
Wij hebben het Orlando Marriott. Via Priceline geboekt voor 1 nacht voor $ 75.- op 22 mei a.s. Ik heb liever een reservering dan dat ik nog laat moet gaan zoeken.

Ebelix
30-01-08, 13:07
Plus je moet op de immigration papieren een adres vermelden. Het beste is om daar het adres van het eerste hotel te vermelden. ALs je dat al gereserveerd heb is dat al makkelijk.

pascalbrouwers
30-01-08, 13:13
worden.........Onze persoonlijke voorkeur voor de locatie (voor wat het waard is) is:

Lake Buena Vista
192
Intnl Drive
Is ook mijn keuze....


Ik zou zoals Mattrob al aangeeft priceline proberen.
Doe eens een gokje, je zult versteld staan wat je krijgt voor je geld.
Zeker in Lake Buena Vista volop keuze.
Mijn ervaring met priceline = leuke hotels voor een zeer goede prijs en vele malen goedkoper dan boeken via een touroperator of rechtstreeks.
Groet,
Pascal

Eliza70
30-01-08, 14:56
Ik ben het met a.m. Heerkens eens hoor.
Huur een kamer in een hotel dat vlak bij airport is, en die shuttele service heeft. En dan volgende dag pas auto halen.
Want in het donker moeten zoeken, is niet zo makkelijk. En idd zal een hotel waar je op de pof komt, je op dat tijdstip volle pond laten betalen.

Wij komen ook in de avond aan op Miamo, en dan nog de douane, dus ook na 21.00 uur naar een hotel, en voelt dan als middernacht natuurlijk.
Wij slapen in een airporthotel, volgende dag lekker rustig ontbijten, en dan de auto ophalen en rijden. (scheelt je trouwens weer een dag autohuur)

Ta2 Gerrit
30-01-08, 16:08
Neem je deze (http://orlandoairport.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp) . Hoef je niet te zoeken en ook niet met de shuttle :-)

reneefrankrijk
30-01-08, 18:20
Het Hyatt (zie de link van Gerrit hierboven) kan ik je van harte aanbevelen.

brin
31-01-08, 09:50
Iedereen bedankt voor de tips. We zullen toch maar uitkijken om een hotel op voorhand te reserveren. Dollar ligt toch op de luchthaven denk ik, dus met een shuttleservice is dit wel makkelijk. De Hyatt vind ik heel mooi, maat toch best wat prijzig voor zo'n eerste nachtje enkel slapen, ik spaar mijn centjes dan liever voor de Paradise Inn in Key West ! Kunnen we meer van genieten !

Als jullie nog tips hebben voor hotels met shuttleservice, van harte welkom.

Groetjes

Ta2 Gerrit
31-01-08, 10:00
Met dezelfde woorden ( "orlando airporthotel" ) als ik het voornoemde Hyatt op Google vond, vond ik ook deze (http://www.booking.com/airport/us/mco.nl.html?aid=303947;label=airport-mco-CbX8TDnWFWp7yduG7ta4rAS904357447;ws=&gclid=CK71pKv-n5ECFQZjMAodRBXptQ) .
En er staat nog veel meer op. Leuk zoekmachinientje, dat Google, moet je eens proberen ;-)

brin
31-01-08, 10:47
Bedankt voor de tips Gerrit.
Ik had er ook al enkele via Google gevonden, maar het leuke aan dit forum is als je hier de vraag stelt over een leuk hotel, je meteen de beoordeling erbij krijgt. En dat is dan mooi meegenomen niet ? ;-)

Ta2 Gerrit
31-01-08, 12:00
Is helemaal waar, hoewel ik denk dat er weinig reviews van airporthotels in Orlando zullen komen hier. De meest mensen reizen toch gelijk door naar hun accomodatie.
Maar die komen dan waarschijnlijk ook wat eerder aan als jullie.
Succes met je zoektocht.

brin
31-01-08, 16:15
Heb het Sleep Inn & Suites hotel geboekt op +- 4km van de luchthaven. Het is er voor kinderen (max.2) tot en met 17 jaar gratis verblijf op de kamer indien er geen extra bed moet bijgeplaatst worden. Het kost ons voor drie personen $ 89 met continentaal ontbijt inbegrepen.

De huurauto moet nog dezelfde dag opgehaald worden volgens Exit.

reneefrankrijk
31-01-08, 19:14
Wij slapen net een paar deuren verder, in het Ramada. Maar we komen wel iets eerder aan dan jullie.
Veel plezier!

http://www.orlandoairports.net/marketing/hotels.htm
alle hotels dichtbij het vliegveld.

Michael66
01-02-08, 16:19
Quality Inn Plaza (http://qualityinn-orlando.com/)! Goed voor weinig geld. Adres 9000 Int. Drive.

Niet te verwarren met Quality Inn International, dat ligt aan 7600 Int. Drive, maar is een stuk minder goed. In diverse reviews van het QI Plaza staan slechte commentaren die eigenlijk bij dit hotel thuishoren.

Corry
11-02-08, 21:14
Ik heb net tickets geboekt voor een optreden van Mario Cantone op 7 juni a.s.

Omdat ik vanaf 8 juni via priceline een hotel heb geboekt wil ik graag weten of er misschien iemand is die een hotel weet in de buurt van Hard Rock(live Orlando). Het adres is 6050 Universal Blvd.
Alvast bedankt.:-D

Njit
11-02-08, 21:19
http://www.hardrock.com/locations/hotels2/orlando/ ? (maar die zal wel niet goedkoop zijn).

Hier wat andere hotels: http://hotel-guides.us/florida/hard-rock-live-orlando-fl-hotels.html

Corry
11-02-08, 21:36
Hallo Martijn, SUPER!!!Hard Rock heeft geen plaats maar ga de andere site nog proberen.:smile::smile:

Njit
11-02-08, 22:02
Als je wat hotels hebt gevonden die je aanstaan, kijk dan ook eens op Hotels.com en Expedia.nl. Zoek op de naam van het hotel.

Corry
11-02-08, 22:17
Heb ik idd al gedaan. Ik denk dat het het Fairfield wordt. Ziet er goed uit en een prima prijs(je).
Nogmaals dank hiervoor.

Corry
12-02-08, 14:53
Heb het Fairfield geboekt. Prijzen kwamen allemaal overeen.:-)

Njit
12-02-08, 15:08
Ziet er prima uit: http://www.marriott.com/hotels/travel/mcous-fairfield-inn-and-suites-orlando-near-universal-orlando-resort/

En gratis Highspeed internet op je kamer (wel een ethernet kabel meenemen) :)

Corry
12-02-08, 16:10
Ga ik aan Wijbe zeggen. We nemen de laptop mee en ik wil graag ons blog bijhouden. Hij heeft volgens mij zo'n Wifi-dingetje. Je weet wel:roll::-D:-D

Njit
12-02-08, 16:12
Ga ik aan Wijbe zeggen. We nemen de laptop mee en ik wil graag ons blog bijhouden. Hij heeft volgens mij zo'n Wifi-dingetje. Je weet wel:roll::-D:-D

Wifi zit in de laptop. In de Public areas heb je Wifi. Maar op je kamer kun je gewoon een kabel in de muur prikken.

http://www.windows-help-central.com/image-files/utp-kabel.jpg

Mike-L
19-02-08, 20:23
Ik heb even wat advies nodig.
Oktober 2006 ben ik voor het eerst naar orlando geweest, ik heb toen in een hotel gezeten heel dicht bij de ingang van Universal Studio's

Afgelopen jaar November 2007 ben ik weer terug gegaan, toen ben ik met een groep vrienden eerst een week Orlando en daarna nog een week Miami wezen doen.

Tijdens ons verblijf in Orlando zaten we in een villa gemiddeld zo 30 tot 45 min rijden van de parken en de malls.

Nu ga ik volgende maand weer naar Amerika, maar nog niet naar Orlando, Nu eens de andere kant van het land (Las Vegas) bekijken.

Maar ik ben ook al begonnen met kijken voor een tripje in Oktober of November dit jaar naar Orlando.

Ik wil dan het liefst een hotel in de buurd van waar gezellige drukte is zodat we s' avond lekker ergens wat kunnen eten en drinken in een leuke bar of zo.

Ik zat zelf te denken aan International Drive. Ik hoor graag de tips kwa hotels en of plaatsen.

Een leuk zwembad cq relax mogelijkheden van het hotel is ook wel belangrijk, er zullen ook wel relax dagen tussen komen waarbij we in het hotel blijven.

Ik kijk nu al weer uit naar het uitzoeken van hotel en naar de reis, Orlando is voor mij echt de nr1 vakantie bestemming sinds ik er voor het eerst geweest ben ben ik helemaal verkocht.

Michael66
19-02-08, 21:57
In dit topic (http://floridaforum.nl/showthread.php?t=5422) vind je een heleboel links naar allerlei hotels. Kijk eens bij Orlando (I-drive), Kissimmee en LBV (Lake Buena Vista), dat zijn wel zo'n beetje de levenigste omgevingen.

Quality Inn Plaza en BW Movieland komen regelmatig terug als leuke, betaalbare hotels aan I-drive.

pyca
20-02-08, 00:05
Als je voor levendig gaat zou ik je I-drive adviseren, daar is het 's avonds gezellig druk en kun je lopend, als je dat wil, naar restaurant o.i.d gaan.
We hebben oa.a overnacht in BW Plaza International en Quality Inn Plaza. Als ik tussen deze 2 zou moeten kiezen, zou ik geloof ik Quality Inn kiezen, net iets meer voorzieningen.

knaapje
20-02-08, 00:19
Misschien een tip:
Probeer voor oktober november via Priceline te boeken.
Meestal is dit een rustige periode en heb je grote kans voor niet teveel een goed hotel aan de I Drive te krijgen.
Je kunt op alleen dit gebied bieden zodat je op I Drive of er pal bij uitkomt en het geeft ook een beetje de lol en de spanning waar je terecht komt.

Een maand voor vertrek gaan proberen.

Succes
Knaapje

Syllvia
26-02-08, 18:06
Howard Johnson Maingate east of west, wat is beter?

Ik dacht er laatst wat over gelezen te hebben, maar kan het niet meer vinden

Groetjes Syl

diepapa1
23-03-08, 21:28
hee hallo, ik ben mijzelf aan het orienteren voor een vakantie naar Florida, en nu zie ik dat jullie bij windsor hills zijn geweest, is dit leuk voor een gezin met 2 kinderen en volgens mij is het ook wel een beetje betaalbaar. Zijn de kinderkamers echt zo leuk, zoals ze op de site staan.

groetjes marion

Ta2 Gerrit
23-03-08, 21:58
Ik weet niet of dat voor mij bestemd was, maar wij zijn er inderdaad geweest en we denken dat het zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.
De kamers zijn daadwerkelijk erg leuk en de townhouses hebben een eigen, zij het wat klein, zwembad.
Maar je kunt ook gebruik maken van het grote gemeenschappelijke zwembad en clubhuis met allerlei activiteiten.
Of een villa nemen met een groter zwembad, alles is mogelijk, en werkelijk op korte afstand van Disney.

Wij zaten in een townhouse van Storytime (http://www.storytimeorlandorental.com/index.html) , maar ook deze (http://www.themagicorlandorental.com/palace.html) zien er goed uit.

simoontje
28-03-08, 12:27
Wij gaan het Best Western Airport hotel boeken voor de eerste overnachting.
Maar nu een tweede vraagje.
Hoe werkt het met de shuttle service busjes? Staan die al klaar aan de luchthaven of moet je dit nog eens doorgeven aan het hotel?

Wie heeft hier ervaring mee?

Geert76
28-03-08, 15:09
Ik heb ook via Priceline het Marriot Airport Hotel gewonnen. 1 nacht voor $69. Echt een super hotel, na het lezen van verschillende reviews!

Ferno
21-04-08, 02:22
Quality Inn Plaza en BW Movieland komen regelmatig terug als leuke, betaalbare hotels aan I-drive.


Hoi,

IK zit (tijdens mij Florida Rondreis) met mij vrouw en 2 kids 2 nachten in de Quality Inn Plaza.
Na een beetje googelen ben ik een beetje geschrokken van sommige reviews (wat wel vreemd is, is dat sommige weer heel positief zijn).
Ik maak mij vooral zorgen over meldingen van vieze kamers etc.
Ik heb geen problemen met Basic (we slapen alleen in het Hotel) maat vies daar kan ik niet tegen. :(
Ik begrijp dat jij er wel eens geweest bent?
Wat is jou ervaring met dit Hotel, valt het mee of moet ik de reisbureau gaan bellen voor een andere Hotel?

Macjac
02-05-08, 00:42
Beste allemaal,
Wie heeft er een goede tip voor een hotel in Orlando (niet te ver van de airport MCO) voor 1 nachtje de dag voordat we weer terug naar Nederland vertrekken? We komen uit Napels en willen dan even rustig overnachten in Orlando voor de terugreis naar huis.
Hopelijk heeft iemand een leuke tip! Natuurlijk wel een prettig hotel s.v.p. (we reizen met onze kleine zoon van 3 jaar).
groetjes, Mac

yvonnemax
02-05-08, 15:38
Hoi, het Holiday Sunspree Resort aan de I4 is een geweldig hotel. Niet ver van het vliegveld en ideaal voor kleine kinderen. Je kan op de website kijken van het Sunspree. Ze hebben een heel lekker zwembad en het hotel bestaat uit alemaal verschillende kleuren. Ik vind het een aanrader.
Groetjes Yvonne.

Macjac
04-05-08, 14:53
Hi Yvonnemax, bedankt voor de tip ga kijken op de website van dit hotel.
We hebben geen haast hoor kunnen rustig nog zoeken, maar het is lekker als we dat ook geregeld hebben voordat we gaan.
Groetjes, Mac

Dr. Phlox
05-05-08, 15:38
Het Mariott Hotel is ook een mooi hotel. Luxe kamers en heel rustig. Zie de onderstaande link voor ervarings info over het hotel :
Mariott Hotel (http://www.t-damen.nl/Pagina/Vakantie/Tips/Hotels/Marriott%20Hotel%20-%20Orlando.html)

Grz
Ton

deh78
05-05-08, 16:54
voordat we naar huis gaan verblijven we onze laatste nacht in dit hotel
Wingate by Wyndham (http://www.wingateorlandoairport.com/)bij MCO

Dennis

Macjac
08-05-08, 00:33
Bedankt Dennis en Ton voor jullie reacties, ik ga eens even kijken op de sites van deze 2 hotels...
Je hoort wel wat het zal worden. We willen gewoon relaxt weer op huis aan gaan zeg maar...
groetjes, Mariska

Minervi
24-05-08, 23:55
De laatste dag van onze reis rijden we 's ochtends van Miami naar het Kennedy Space Center en bezoeken dat een hele dag. De dag erna vertrekt ons vliegtuig in Orlando.

Nu zoeken we nog een hotel voor 1 nacht ergens in Orlando, bv. de buurt van de International Drive. Graag eentje waar wat "animatie" is. Bv. een groot zwembad met glijbanen, of een leuk dinner met wat show erbij, of een of ander speciaal concept. Ik dacht aan het Nickelodeon hotel, maar dat lijkt wat duur voor wat je krijgt? Ik ben yahoo travel aan het afzoeken, maar misschien kan een van jullie iets aanraden?

Dankje!

moniqueo
25-05-08, 10:09
Wij zitten ook enkele nachtjes in het nickotel. Leek ons leuk door het mooie zwembad wat erbij zit en vermaak voor de kinderen. Ik vond de prijs echter wel meevallen omdat je er ook ruime kamers hebt waar de kinderen makkelijk bij op kunnen.

Monique

mattrob
25-05-08, 12:22
Je zou voor The Peabody kunnen proberen te krijgen. Daar hebben ze de 'ducks'. Verder een prima zwembad en tennisbanen. Is ook prachtig hotel. Wij zitten er in juli voor $ 85 (ex taxes e.d.) via priceline =D> !

IngK
30-05-08, 12:12
Hallo,

Nou ik zie door de bomen het bos niet meer hoor:-(. Ik heb inmiddels een vlucht geboekt en een auto erbij voor mij en mijn dochter van 10 jaar. Wij gaan in augustus een trip 13 dgn samen naar Orlando maken, we willen graag naar de disney parken en wat vroeger was wet en wild. Het is denk ik handig z'n ticket voor allerlei parken aan te schaffen dit heb ik ook nog niet. Het is best spannend allemaal omdat dit voor mij ook de eerste keer is helemaal alleen zonder partner.

Maar ik weet echt niet wat ik nu het best kan boeken. qua prijs en accomedatie er staat zoveel. Wie vind het leuk om mij te helpen met advies zodat ik als alleenstaande vrouw met dochter een veilig en leuk hotel/ resort met zwembad en z'n parken ticket kan gaan boeken.
alvast bedankt.:D Ing

Njit
30-05-08, 12:18
In Orlando is (bijna) alles veilig. De meeste hotels staan in touristische gebieden.
Daar zou ik me dus niet te druk over maken.

Huur je ook een auto? Dan weten we wat je eventuele beperkingen zijn.

Je kan voor hotels oa hier kijken:

http://www.americanestates.com/hotelformhotelbedwereld.asp
http://www.usafunvacations.nl/index.cfm?sub=59

Teleton
30-05-08, 12:29
Wij gaan in augustus een trip 13 dgn samen naar Orlando maken. Het is best spannend allemaal :D

Njit was me net voor, dit berichtje stond al bijna klaar, misschien heb je er toch iets aan.

Om te beginnen denk ik niet dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de hotels rond Orlando. Met andere woorden; eigenlijk kan je je er geen buil aan vallen. Misschien maakt dat het al minder spannend.

Om meer tips en adviezen te krijgen, raad ik je aan wat meer over je trip te vertellen. Heb je bijvoorbeeld een auto gehuurd (of wil je dat doen), wil je met je dochter alleen de pretparken en zwembaden bezoeken of staat er misschien meer op het programma? Wil je beslist in een hotel of lijkt een appartement/town house/villa je ook wel wat? Wanneer je daar wat meer informatie over geeft, komen de tips vanzelf. Hoe goed bedoeld ook, tips komen maar al te vaak voort uit de persoonlijke voorkeur van de forumleden. Dat maakt de tip niet minder waardevol, maar het blijft altijd de vraag of jouw voorkeur dezelfde is. Daarom is het belangrijk dat je vooraf zelf afwegingen maakt welke factoren voor jou belangrijk zijn om een wereldvakantie in Florida te hebben.

IngK
30-05-08, 12:43
Hoi,
ik heb mijn berichtje aangepast.
Thanks

Njit
30-05-08, 12:50
Als je een auto hebt dan heb je verder geen beperkingen. Er zijn in Orlando een aantal gebieden met hotels:

Lake Buena Vista - dichtste bij Disney
International Drive - Veel winkeltjes, restaurants en ander vertier bij elkaar. Dichtste bij Universal / Seaworld
Kissimmee (US192) - Vooral goedkoop.

http://www.orlandohotelfinder.com/img/orlando-hotel-map.gif

Iedereen heeft weer andere voorkeuren wat betreft locatie. Lees eens wat ervaringen door in reisverslagen.

Wat betreft waterparken, heb je een bepaalde reden dat je naar Wet&Wild wilt? Er zijn veel mooiere waterparken te vinden in Orlando (Typhoon Lagoon, Blizzard Beach, Aquatica)

Syllvia
30-05-08, 12:54
Hallo,

Nou ik zie door de bomen het bos niet meer hoor:-(. Ik heb inmiddels een vlucht geboekt en een auto erbij voor mij en mijn dochter van 10 jaar.
Ing


Jongens, er staat dat ze een auto heeft gehuurd................


Ik denk dat de hotels veilig zijn, ik zelf zou met mijn dochter zo in een hotel gaan hoor, een motel zou mij dan minder aanspreken.

groetjes Sylvia

Njit
30-05-08, 13:03
Jongens, er staat dat ze een auto heeft gehuurd................

Dame, het bericht is later uitgebreid :)

Laatst gewijzigd door IngK (http://www.floridaforum.nl/posthistory.php?p=69100); Vandaag om 11:42. Reden: uitbreiding vraagstelling

Syllvia
30-05-08, 13:12
Hahahhaha, dat was net nog niet toen ik het las :) :)

Teleton
30-05-08, 13:19
Njit kan het sneller dan ik :?, maar ik had min of meer hetzelfde advies klaar staan! Aanvullend kan ik je misschien nog een tip over de tickets geven. Kijk eens naar het 6 daags Magic Base ticket met de optie Waterparks, Fun & more. Je krijgt een bonus van 4 dagen zodat je maar liefst 10 dagen een park kunt bezoeken en 6 dagen een Disney zwembad of Disney quest kunt. Er is volop info over de verschillende tickets en prijzen; ik zou de zoekfunctie even gebruiken.

Voor wat betreft de accomodatie nog even dit: Als je van comfort, rust en privacy houdt, overweeg dan een appartement. Wij kiezen voor de tweede keer voor Cane Island, vlak achter de 192. Gated community (voor wat het waard is [-o<) community pool, spa, sauna, gym voor circa 55 euro per nacht.

Teleton
30-05-08, 13:21
Hahahhaha, dat was net nog niet toen ik het las :) :)

Geeft niks, deze jongens kunnen volgens mij wel wat hebben ;-)......

Syllvia
30-05-08, 15:06
jah, ik dacht even dat ik wakkerder was dan de jongens...........damn weer niet :)

Voor Ing : Wel stoer zeg, zo samen met je dochter.
He le maal leuk!
Zelf ben ik ook nog op zoek naar een hotel in Orlando, mij spreekt Lake buena vista ook wel aan, die hotels zien er allemaal modern en mooi uit.

groetjes Sylvia

fatma30
30-05-08, 18:17
Als je een hotel ergens in de buurt van Lake Bryan hebt maakt het niet meer uit welk hotel. Zolang je een auto hebt is alles gemakkelijk te bereiken. Zelf heb ik vaker het "Caribe Royal All suites" hotel gehad. Behalve kamers (apparte zithoek, douche/bad, slaapgedeelte -2 Q-bedden-, koffiezetter, magnetron, e.d.) hebben ze ook suites met dubbele slaapkamer, keuken -alles erop en eraan-, douche, bubbelbad e.d. Je kunt hier dan zelf koken indien gewenst. (uit eten is vaak goedkoper)
succes met uitzoeken. Zeker geen gemakkelijke taak!;-)

IngK
31-05-08, 20:30
Hallo,

bedankt voor de berichten! wat betreft Wet en Wild dat kan ik me nog herinneren van 15 jaar geleden toen ben ik er ook eens geweest. dus ik dacht dat is leuk om te doen maar als je zegt dat er nog meer is dan kan ik beter naar iets nieuws gaan!! ik zag in een ander bericht ook over die pas voor de parken dan zit er ook een of meerdere van deze bij dus dan ga ik liever daar heen ;-). Ik ben er nog niet uit welk hotel ik ga doen hoor wil niet te inpulsief iets boeken ik geef mijzelf nog een week om er drie uit te zoeken en dan mag mijn dochter er een uitzoeken ;-)

gr Ing.

IngK
31-05-08, 20:35
jah, ik dacht even dat ik wakkerder was dan de jongens...........damn weer niet :)

Voor Ing : Wel stoer zeg, zo samen met je dochter.
He le maal leuk!
Zelf ben ik ook nog op zoek naar een hotel in Orlando, mij spreekt Lake buena vista ook wel aan, die hotels zien er allemaal modern en mooi uit.

groetjes Sylvia

Hoi hoi,
Ja leuk hé, ik dacht nu of nooit en dus dan maar met zijn tweeén. maar ja dan hoor je iedereeen jij hebt lef!! en dan ga je weer ff twijfelen hihih:-&

dus vandaar dat ik op dit forum zit dan kan ik toch wat voorbereider op pad en zo. ;-)

ik ga ook even kijken op Lake buena vista kijken wat ik daar van vind. Thakns ook voor je reactie.:-)
Gr Ing

IngK
31-05-08, 20:45
Njit kan het sneller dan ik :?, maar ik had min of meer hetzelfde advies klaar staan! Aanvullend kan ik je misschien nog een tip over de tickets geven. Kijk eens naar het 6 daags Magic Base ticket met de optie Waterparks, Fun & more. Je krijgt een bonus van 4 dagen zodat je maar liefst 10 dagen een park kunt bezoeken en 6 dagen een Disney zwembad of Disney quest kunt. Er is volop info over de verschillende tickets en prijzen; ik zou de zoekfunctie even gebruiken.

Voor wat betreft de accomodatie nog even dit: Als je van comfort, rust en privacy houdt, overweeg dan een appartement. Wij kiezen voor de tweede keer voor Cane Island, vlak achter de 192. Gated community (voor wat het waard is [-o<) community pool, spa, sauna, gym voor circa 55 euro per nacht.

Hallo,

Ik zal gaan kijken naar die tickets thanks!
Dat Cane Island zijn allerlei woningen/ Villa's toch of heb ik het niet goed gezien?

Ik twijfel of ik in een Villa moet gaan omdat ik denk dat ik dan helemaal geen gezelligheid van mensen denk te hebben. of vergis ik me daar in? zijn dat villa's op een resort?
Gr Ing:D

Teleton
01-06-08, 11:27
geen gezelligheid van mensen

Cane Island is een appartementencomplex dat bestaat uit 7 gebouwen. http://www.homeaway.nl/cane-island/s/12500/fa/find.squery. Het is er erg rustig. Onze ervaring is dat je over het algemeen vrij weinig contact met de "locals" hebt. Er wordt wel gegroet in de lift of op de parkeerplaats, verder houdt men zich wat afzijdig. Bij de communitypool of in de gym vind je altijd wel iemand die een praatje maakt. Kinderen van verschillende nationaliteiten spelen al snel met elkaar. Verwacht geen animatie zoals in de Europeese vakantiegebieden. Er zijn ook complexen met een zwemparadijs(je) waar wat meer vertier voor kids is. Kijk maar eens op http://www.hotels-and-bookings.com/hotel/us/liki-tiki-village.html?label=gg_bh_55873-us-winter-garden-liki-tiki-village

Syllvia
14-06-08, 10:15
Rustig hotel gezocht omgeving Kissimmee

We hadden op de planning het Sheraton Hotel staan in Orlando North,

maar ik geloof dat dat best ver weg is van alles.


Vandaar deze vraag, groot zwembad erbij is wel lekker :)

groetjes Sylvia

utah
08-09-08, 09:32
Een aanrader in Orlando? Het Rosen Plaza Hotel!!!!!! Op I-Drive

Manja
10-10-08, 19:03
Sylvia, dat Radisson hotel ziet er goed uit.
Heb je misschien ook nog een tip voor een hotel in Orlando?
We zijn er nog niet uit waar we nu precies heen willen gaan.
Zoals ik eerder al vertelde willen we wel wat van Florida zien maar vooral relexen en niet veel mijlen rijden.

Syllvia
10-10-08, 19:59
Het hampton Inn pointe orlando is erg leuk en niet duur.

Weet niet of je kinderen hebt maar dan is een villa met prive zwembad ook erg leuk natuurlijk:)

De hotels in Lake buena vista zien er ook schiterend uit, daar zijn al veel mede forummers geweest. Je zit dan ook vlak bij een grote Outlet, maar dat is voor jullie waarschijnlijk niet zo interessant, omdat je toch al in Amerika woont.

Groetjes Sylvia

Manja
10-10-08, 23:18
Het hampton Inn pointe orlando ziet er heel goed uit!
Ik ga het met mn man overleggen.
Heel erg bedankt voor het meedenken en je tips, ik zal laten horen wat het uiteindelijk geworden is.
Een outletmall is voor ons inderdaad niet heel interessant omdat we die hier ook hebben.

Wij hebben 2 kinderen, een dochter en een zoon, maar die hebben er voor gekozen om in Nederland te blijven. Ze zijn 20 en 22 jaar, studeren en hebben een vriend/vriendin. 2 keer per jaar komen ze bij ons en wijzelf gaan 1 maal per jaar naar Nederland. Verder spreken we ze h&#233;&#233;l veel via skype en de telefoon.

utah
11-10-08, 14:02
Het Rosen Plaza is een absolute aanrader. Meer dan zijn geld waard!

Manja
19-10-08, 17:43
Onze trip is geboekt en we gaan naar het Floridays resort in Orlando.
Heel erg bedankt voor het meedenken!

blauwra
27-02-09, 14:53
Hallo,

We hebben met een leuk voordeeltje tickets geboekt naar orlando.
Dus we zijn nu druk op zoek naar een leuk hotel o.i.d. wat leuk en centraal ligt!
Met centraal bedoel ik een beetje in de buurt van disney en universal studio's (tussenin?) Maar ook weer in de buurt van eetgelegenheden e.d.

Hotel moet wel iets van shuttle-service hebben (denk ik dan)
Het is eigenlijk niet de bedoeling dat we een auto gaan huren...

We weten maar niet wat goed en leuk is, dus heb je een idee of tip??
Dan horen wij die erg graag!!

Groetjes Laura

Ta2 Gerrit
27-02-09, 14:59
Had je het overzicht van hotelervaringen (http://www.floridaforum.nl/showthread.php?t=5422)al gezien ?
De hotels op I-Drive liggen tussen Disney en Universal in. Er staan er diverse tussen met ervaringen.
Ook, indien aanwezig, staan er de websites van de diverse hotels.

Veel plezier en succes met de voorbereidingen.

blauwra
27-02-09, 15:12
Had ik inderdaad gezien, maar werd me nog steeds niet duidelijk welke nou voor ons de beste is??

Ta2 Gerrit
27-02-09, 15:28
Dat kan, maar hoe weten wij forummers dat dan wel :-) ?
Ieder heeft zijn eigen wensen, niet waar ? Toen wij nog in hotels verbleven, namen we meestal een suite hotel (toen Summerfield Suites, tegenwoordig heet dat Staybridge (http://www.sborlando.com/) ) op I-Drive.

Mooie kamer met aparte slaapkamer, en ruime kitchenette. Niet de goedkoopste (toen) en mooi centraal t.o.v. de parken en veel restaurants en winkels op relatieve loopafstand.
Of ze shuttleservice hebben weet ik niet, want wij hadden een auto, iets wat ik iedereen kan aanraden, want zonder ben je letterlijk nergens.

De afstanden in Orlando zijn dusdanig groot, en het openbaar vervoer zo matig dat een auto bijna een must is, maar dat is weer een heel andere discussie.
Maar zo heeft ieder zijn voorkeuren, dus ook wat hotels aangaat.
Summerfield dat was toen de onze, tegenwoordig zijn we de villa (bijna letterlijk) niet meer uit te slaan ;-)

Njit
27-02-09, 15:54
De beste is denk ik die op de plek ligt waar jullie willen wezen en voor de prijs die jullie ervoor willen betalen..

Harley
27-02-09, 18:57
Hallo
Wij hebben reeds verschillende keren in Orlando verbleven,in een hotel op de International Drive.
Dit was in het Quality Inn International.
Er zijn zwembaden aanwezig zowel binnen als buiten.Verzorgde kamers en een goede uitvalsbassis om naar de pretparken te rijden.
Universal Studion ligt er ongeveer 5 min. van verwijders alsook Sea World,voor Disney World is het een 20a25 minuten rijden.
Mvg
Harley

Hallo
Wat hoor ik nou??????
Geen auto bijgehuurd????????,met een shuttle naar de parken gaan is OK,maar wat gedaan als je eens naar een andere plaats in Orlando wil gaan?bv.de Florida Mall,waar je een ganse dag in kan lopen en shoppen.En dan gezwegen over al die andere plaatsen waar je niet kan komen wegens gebrek aan vervoer.Met het openbaar vervoer rijden is geen pleziertje,die rijden op geen vaste tijdstippen,ze komen wel,maar God alleen weet wanneer.
Een huurwagen is dus zeker geen overbodige luxe,bijboeken zou ik zeggen het zal je niet spijten.
Let wel op,de shuttlebus rijd enkel tussen het hotel en de parken op vaste tijdstippen.
Een raad,koop geen tickets in het hotel aan de balie voor de parken wand die werken samen met Time Share.Nadeel is waarschijnlijk dat je dan géén gebruik kan maken van de shuttlebus,aan u de keuze.Tevens hét nadeel als je geen auto huurt.
Wij kochten de tickets aan de parken zelf,een ietsje duurder,maar kom,je bent tenslotte op vakantie in de sunshine state.

mvg
Harley

blauwra
27-02-09, 23:17
Bedankt, voor de reacties!! Ik snap goed dat ik vroeg naar een speld in een hooiberg... Ben misschien wel al een punt verder gekomen en dat is dat we waarschijnlijk toch maar een auto gaan boeken....

Bedankt!!

Corrine
28-02-09, 00:35
Wij gaan al voor de 8ste keer en nooit een auto gehuurd maar zoals al werd gezegd is dat een andere discussie:)

Wij hebben zowel op int drive als op de 192 gelogeerd en we zijn overal kunnen komen. Vanuit 192 is disney dichtbij en van int drive, seaworld, US en AL.
Op de 192 een hotel in de buurt van old town en je kan prima uit de voeten om te eten en op int drive is wel meer keuze.....
Wat wel zo is....het kost met de lynx reizen meer tijd...of met een shuttle op gezette tijden.....
We hebben ook al eens in lake buena vista gelogeerd in het regal sun resort...naast de marketplace bij disney. Van daaruit kun je nu ook de lynxbus (50) nemen naar int drive dus is dat misschien ook nog een optie?

cindy74
31-03-09, 16:04
We gaan de laatste dag een hotel in orlando nemen zodat we kortbij het vliegveld zitten. Nu weet ik niet goed welk hotel . Ik zou graag in het hard rock hotel gaan maar geen enkel reisbureau boekt dit voor 1 nacht . Dus dacht ik het disney beach resort , animal kingdom lodge of toch een ander .We hebben geen disney tickets dus zou het een leuk zwembad moetten hebben en dichtbij een leuke uitgangsbuurt .Hulp gevraagd aub :sad:

Tinkerbell
31-03-09, 17:56
Zo maar een paar datums ingegeven bij Expedia.
25 april,29 april,5 mei, 8 mei, 22 mei.
Al deze datums waren gewoon per dag te boeken.

Als je dan toch voor een Disney hotel zou gaan en je kijkt naar de prijs van het Hard Rock zou ik voor het Grand Floridian gaan.:razz:

Ta2 Gerrit
31-03-09, 17:57
Had je het al rechtstreeks bij het HR Hotel geprobeerd ?
http://www.hardrockhotelorlando.com/

cindy74
31-03-09, 19:23
tinkelbell als ik de prijs bekijk voor een standaad kamer is de prijs hetzelfde als in het beach resort met lagoonvieuw en is het zwembad bij dit hotel niet leuker

Heb bij usareisen ook het hard rock geboekt maar kreeg even erna telefoon dat dit alleen per 2 dagen geboekt werd dit is ook zo bij kuoni en jetair en wings and wheels .

gerrit ik ga nu proberen te bellen met het hard roch omdat ik ook een AAA kaart heb hier zou ik graag het club level eens proberen bij diney is dit echt niet te betalen vind ik

moonlight91
23-06-09, 13:52
ik ben druk aan het rond neuzen, maar zie door de bomen het bos niet meer....

ik zou graag in een niet te duur ,net en hygienisch hotel verblijven (tis eigenlijk alleen maar slapen en ontbijten,besteed mijn centjes liever aan de dingen erom heen)
ik zou wel heel graag centraal zitten ,zodat alles makkelijk bereikbaar is
we willen zoiezo natuurlijk disneyparken bezoeken, hopen dat het potterpark tegen die tijd (meivak.)open is.
seaworld en arabian-dinershow (eventueel discovery cove) staan op het lijstje.
we willen dit zonder rentalcar doen, welk hotel bied optimale service met bus/shuttles
we willen eventueel voor een `dagje weg `een auto huren, is dit daar ter plekke makkelijk te regelen.

Alvast bedankt

Ebelix
23-06-09, 14:06
Zonder auto wordt het erg lastig. De hotels zijn geconcentreerd langs International Drive met shuttles naar Universal en Seaworld. De hotels voor Disney zijn geconcentreerd langs de 192 met shuttles naar Disney. Er is wel openbaar vervoer maar dan doe je er ongeveer 2 uur over om pak en beet 15 mile te overbruggen. Als je geen auto neemt kan je bijna alleen met een taxi de Arabian dinner show bereiken.

Mijn advies huur een auto. De kosten zijn te verwaarlozen en de tijdwinst is enorm ten opzichte van het openbaar vervoer. Daarnaast ben je veel flexibeler in het gaan en staan tijdens je vakantie.

Njit
23-06-09, 14:09
Hotels in Orlando zijn niet duur. Er zijn een aantal gebieden waar de hotels zich concentreren:

- 192 > dicht bij Disney
- International Drive > Dicht bij Universal / Seaworld
- Lake Buena Vista > Dicht bij Disney

http://www.gaylordhotels.com/gaylord-palms/directions-transportation/assets/Area-Map-Orlando.gif

De meeste hotels bieden een gratis shutlle naar 1 van de pretparken: Disney OF Universal/Seaworld. Dit is afhankelijk van wat het dichtste bij is. Voor de andere parken moet je betalen.

De meeste mensen op dit Forum zullen je aanraden om toch een auto te huren. Scheelt je vooral heel veel tijd en geeft ook veel meer vrijheid.

Yvet
23-06-09, 14:49
Zoals al geschreven werd door Njit zijn de hotels in bepaalde gebieden te vinden de 192 en de i-drive.
De hotels aan de 192 hebben shuttlebusjes naar de parken (in ieder geval de Disney parken).
Ontbijt in de hotels is niets meer dan een muffin of bagel.

Misschien is het een tip om eens te kijken naar de kosten van een villa, soms is dit een goedkopere oplossing (zelfs met 2 personen in een hotel).
Er zijn zelfs villa resorts waar ze ook shuttlebusjes hebben.



we willen dit zonder rentalcar doen, welk hotel bied optimale service met bus/shuttles
Het eerste hotel met een optimale bus/shuttle service moet nog uitgevonden worden.
Het werkt als volgt, je wordt opgehaald bij je hotel op bepaalde tijden (mijn ervaring is 3 in de ochtend en voor terug 3 in de avond). Vervolgens rij je eerst langs meerdere andere resorts om andere hotelgasten op te halen. En dan pas naar het park.
De tijden om terug te gaan naar het hotel zijn vaak net zo rot gedaan dat je het laatste van het vuurwerk moet missen of helemaal.
Wij hebben dit 1x gedaan en nooit meer, maar ieder zijn eigen ding hoor... Voor ons was het niks maar een ander zweert erbij.


we willen eventueel voor een `dagje weg `een auto huren, is dit daar ter plekke makkelijk te regelen.
Het is ter plekke wel te regelen, jij zit zonder auto dus reken daar wel voor naar en van het verhuurbedrijf kosten voor een taxi.
Als je het ter plekke regelt dan ben je daar véél en véél meer kwijt dan dat je het vanuit Nederland regelt (en met véél meer bedoel ik 2-3x zoveel).
Als je hier al een auto regelt is het ook veel goedkoper en je rpijs voor 4 dagen huur is hetzelfde als voor 7 dagen huur, dit maakt het misschien ook aantrekkelijker om alle dagen een auto te huren.

Je bent ook veel vrijer als je een auto hebt, je kan boodschappen doen (water, drinken een snack enz enz) dat bespaart weer geld. Daarnaast kun je dan ook gaan eten in restaurants aan de 192 bv. Goedkoper dan in een park en lopend kun je maar een paar restaurantjes bereiken vanaf je hotel.
En je kunt shoppen!!! Met een eigen auto velen makkelijker bereikbaar.

Gebruik even de zoekfunctie over autohuur ed want er is héél veel al geschreven over het wel of niet een auto huren, maar ook over waar dan te huren.

Suc6.

moonlight91
23-06-09, 20:26
oke, de vraag wel of niet een huur auto
is nu wel beslist... :idea:het word dan gewoon een rentalcar....
ik wil niet te gebonden zitten, dus als een auto de meest vrijheid bied, ga ik daar voor..
maar goed dan nog het hotel... een villa zie ik niet zitten
ik wil gewoon mijn bed in ,bed uit,ontbijten en de deur dicht, en verder geen zorgen;)

:?:welk `in between` hotel is leuk geprijst , goede service, en smakelijk ontbijt .. makkelijk bereikbaar

Ta2 Gerrit
23-06-09, 20:54
:?:welk `in between` hotel is leuk geprijst , goede service, en smakelijk ontbijt .. makkelijk bereikbaar

Je kunt het ook andersom doen; kijken bij expedia, hotels.com, e-bookers, kayak.com etc. etc. naar een hotel in de genoemde gebieden met een prijskaartje en faciliteiten wat je aanstaat, en dan in de hotelervaringen kijken wat "wij" er van vinden.

Of, indien het hotel niet genoemd wordt, dan alsnog vragen wie er eventueel geweest is.
Dat lijkt me eenvoudiger :lol:

Njit
23-06-09, 20:56
Je zou op de volgende sites eens kunnen kijken:

http://www.usafunvacations.nl/index.cfm?sub=59
http://www.americanestates.nl/hotelformhotelbedwereld.asp

Meestal is is het ontbijt karig bij de allergoedkoopste hotels. Bij bijvoorbeeld een Quality Inn of een Comfort Inn is het best uitgebreid. Maar je kunt ook de keuze maken om goedkoper te slapen en steeds buiten de deur te ontbijten. Er zijn heel veel verschillende gelegenheden waar je goedkoop en lekker kunt ontbijten.

Zie ook hier het overzicht van verschillende hotelketens van goedkoop naar duur: http://www.floridaforum.nl/showthread.php?p=1806&postcount=4

moonlight91
30-07-09, 16:44
op hotels.com kwam ik `parc corniche condominium suithotel` tegen
het zou op een 700 meter van discoverycove liggen
wie kent het ??
op de site hotels.com is de beoordeling heel positief

verder ben ik ook benieuwd naar de hotels `comfort inn` en `ramada maingate west`

knaapje
30-07-09, 17:18
Ik ben er in oktober j.l. geweest in een deluxe 2BR suite op de hoogste etage. Voor een volgende reis staat het hoog op de prioriteiten.

Je hebt dan een complete "bungalow" tot je beschikking.
2 Br met 2 badkamers, eethoek, zithoek, keuken, balkon en 3 televisies.
Wasmachine en droger om de hoek.
De keukenuitrusting was wat karig en de meubels netjes maar niet nieuw.
Voor een prijs van zo'n $ 100 per dag was het goed.
Rustig in een golfpark, vrij dicht bij de supermarkt enz. Een 5 a 10 minuten rijden naar het drukkere gedeelte van I-Drive.
Let wel, dat er iedere dag alleen handdoeken, vaatdoeken en theedoeken gewisseld worden, vuil weggehaald en je krijgt zelfs een tablet voor de vaatwasser. Je bedden worden niet opgemaakt en niet gestofzuigd ofzo. Dat gebeurt pas na een week geloof ik of tegen extra betaling.
Goed internet (tegen betaling), het ontbijt ben ik niet geweest.

Ik ben zelf voor a.s. oktober aan het kijken en het wordt momenteel op diverse zites of in combinatie met tickets met grote korting aangeboden, het is de moeite om even te zoeken.

Succes
Goede reis

Jojo7826
23-08-09, 13:40
Via Expedia zagen wij een mooie aanbieding voor Saralego hotel & suites in Kissemmee. Standaard 2dubbel bed room met kids eat free.
Het ontbijt voor ons als ouders boeken wij terplaatse er wel bij.

Of het hotel Baymont Inn & suites in Kissemee, als wij deze rechtsstreeks boeken bij het hotel zijn wij goedkoper uit dan via Expedia.

Als iemand ervaringen heeft met bovenstaande hotels dan zouden wij graag op de hoogte gebracht worden, wel of niet boeken.

Misschien zijn er nog andere hotels + ontbijt die betaalbaar zijn. Graag reactie!

pascalbrouwers
23-08-09, 13:55
kijk ook eens op de site van american estates.
Deze heeft een hele goede zoekfunctie, met prijzen etc.
http://www.americanestates.nl/indexdisney.html


dit hotel vond ik goed.
ligging = super, kort bij disney en seaworld.
prima ontbijtje, niet al te uitgebreid maar goed.


Country Inn & Suites Lakes Buena Vista
12191 S APOPKA VINELAND ORLANDO
tarieven per nacht per kamer inclusief tax
CONTINENTAL BREAKFAST</B>

€ 43 per nacht-standard guest room continental breakfast

This small, welcoming hotel is located at the heart of Lake Buena Vista just a few minutes walk from Downtown Disney Marketplace and Pleasure Island.
http://www.countryinns.com/hoteldirectory/hotelbio.jsp?hotelCode=FLLAKE

Teleton
23-08-09, 16:54
Standaard 2dubbel bed room met kids eat free.
Het ontbijt voor ons als ouders boeken wij terplaatse er wel bij.

Even een vraagje: wat bedoel je precies met deze opmerking?

Misschien is het goed om ook nog eens op dit forum na te lezen wat je precies van het ontbijt mag verwachten in de hotelklasse die je nu noemt. Reken ook op behoorlijke drukte en herrie als je voor een vrij grote tent als het Serlago (neem ik aan?)kiest.

Op basis van de info die je over jullie zoon gaf, zou ik eigenlijk verwachten dat jullie voor een villa, town house of condo zouden gaan. Een prima plek om tot rust te komen want zo'n vakantie kan toch veel stress veroorzaken. Het wachten beperkt zich immers niet tot de attracties, waar wellicht de auticard wat soelaas kan bieden. Denk daarbij niet alleen aan de vliegreis, ook zonder overstap zit er ongelooflijk veel wachttijd in. Een dagje MK Disney? Reken op: Wachten bij de tram, bij de boot of monorail, bij de security, bij de ingang, bij de restaurants....Misschien niet erg, maar wel goed om je vooraf goed te realiseren. Een villa, met een zwembad waar ze zo in kunnen springen, kan dan ideaal zijn, zowel voor de kids als voor de ouders.

Jojo7826
23-08-09, 18:55
In het Serelago hotel, via Expedia.nl kun je de standaard kamer boeken met voor de kinderen gratis ontbijt. Dus voor ons als ouders zullen we ter plaatse ontbijt erbij moeten betalen.

Teleton
23-08-09, 19:13
Dus voor ons als ouders zullen we ter plaatse ontbijt erbij moeten betalen.

Ok, ik zou zeker een betaald ontbijt niet vooraf boeken, maar ter plekke bekijken wat ze te bieden hebben. Ik kon ook op hun site zo 1,2,3 niet vinden wat er voor een ontbijt wordt gerekend. Je hebt in die omgeving volop keuze om voor relatief weinig geld te ontbijten, dus alternatieven zat.

Ontbijtprijs op tripadvisor gevonden: We added breakfast for 2 adults for $13.00/day - 2 kids ate free

Michael66
23-08-09, 21:32
Moderator Michael66:
Graag voor je hier je vragen stelt even dit doorlezen: Lees dit bericht voor je je ervaringen of vragen plaatst! (http://floridaforum.nl/showthread.php?t=211)
Een overzicht van hotelervaringen? Dat hebben we ook: Overzicht hotelervaringen (http://floridaforum.nl/showthread.php?t=5422)
En zoek je een hotel in Orlando? Ook daarvoor bestaat al een onderwerp: Hotel gezocht: Orlando (http://floridaforum.nl/showthread.php?t=657&highlight=hotel+gezocht)

Dit onderwerp gaat derhalve op slot.

Mammadenise
01-09-09, 18:41
Beste Allemaal,
Waar zit je het meest centraal ten opzichte van de parken in Orlando? Ik lees dat velen de voorkeur geven aan Lake Buena Vista en ook kom ik de term Walt Disney World Resort tegen, maar wat dat nu precies inhoudt, is mij niet helemaal duidelijk. Wij zijn met z'n 3-en (ouders en dochter van 11). Een hotel lijkt mij dan het makkelijkst, omdat je overdag toch het meest in de parken bent?
Groetjes,
Denise

Ta2 Gerrit
01-09-09, 18:47
Het meest centraal zit je op International Drive, in de buurt van Seaworld.
Dat ligt een beetje tussen WDW en US in. Wil je wat dichter bij Disney, dan is LBV de optie.

Of een resort/ hotel op Disney land, maar dan zijn Seaworld en US weer verder weg :-)
Uiteindelijk maakt het weinig uit, reizen moet je toch.
Of een hotel het makkelijkst is laat ik mij liever niet over uit ;-)

Ta2 Gerrit
01-09-09, 18:52
Even een kaartje erbij gedaan voor de duidelijkheid. De 3e pijl is Seaworld.

http://img7.imageshack.us/img7/2811/kaartjefl.jpg (http://img7.imageshack.us/i/kaartjefl.jpg/)

Mammadenise
01-09-09, 19:39
Bedankt voor je snelle antwoord. Ik zie dat de afstanden goed te doen zijn, zeker als je een auto hebt. Gaat jouw voorkeur uit naar een huisje?

maanbo
01-09-09, 19:50
Wij (man, ik en dochter van 12) hebben de afgelopen 2 weken in Marriot Residence Inn Seaworld gelogeert
en w.b.t de ligging zeg ik erg gunstig.
Trouwens de rest was ook allemaal keurig verzorgt, kamers worden op het moment gerenoveerd, ontbijt zat erbij en je werd aan alle kanten geholpen met vragen enzzz.
Het hotel ligt vlakbij International Drive aan de Westwood Boulevard.

Seaworld en Aquatica zitten op nou wat zal het zijn 1,5 km hooguit, in Universal en IOA en Wet 'n Wild zit je zo met hooguit 10 min. en voor de Disneyparken schat ik ook een 10 á 15 minuten.

Het hotel zit meteen aan de I-4 waar je overigens totaal geen last van hebt.

En het hotel biedt een shuttle service aan naar Universal/ IOA, Wet 'n Wild, Seaworld en Aquatica. Mensen van ons hotel gingen ook met een shuttle naar Disney en zover ik begreep was die ook gratis.

De shuttles rijden naar Seaworld en Aquatica 2x per dag, 's ochtends om 9:00 uur en 's middags om 17:30 uur terug maar dat is ook heel makkelijk te doen met de I-Ride/trolley want die stopt ook bij het hotel net voorbij de parkeerplaatsen. Iets van 250 meter lopen.

De shuttle naar Universal/ IOA rijdt meerder keren om 8:00 uur en 10:20 uur 's ochtends en om 16:30 uur en 19:10 uur 's avonds.

Van Wet 'n Wild kan ik zo even de tijden niet noemen maar ook daar vandaan/naartoe kan je met de I-Ride.

Geen idee of jullie een auto hebben maar ik dacht vermeld het maar even over de Shuttles en de Trolley ;-)

Ta2 Gerrit
01-09-09, 20:02
Bedankt voor je snelle antwoord. Ik zie dat de afstanden goed te doen zijn, zeker als je een auto hebt. Gaat jouw voorkeur uit naar een huisje?

Inderdaad :p

Mammadenise
02-09-09, 23:13
Inderdaad :p
Nog suggesties?8-[

Bedankt Maanboo, voor het uitgebreide antwoord. Ik zal eens kijken hoe het hotel eruit ziet. Denise

parrot
03-09-09, 00:02
Villa & auto zijn zeker aan te raden! Do it the American way!! Zal de "kleine" ook leuk vinden. Voor de prijs van een comfortabele hotelkamer huur je ook een villa met eigen zwembad en veel meer ruimte! En een eigen auto is vrijheid! (enige nadeel zijn de parkeerkosten van 12 dollar maar die 8 1/2 euro kan er denk ik ook nog wel van af!

Ta2 Gerrit
03-09-09, 00:27
Suggesties ? Ja hoor, kijk maar eens op deze pagina (http://www.floridaforum.nl/showthread.php?t=6901).
Of neus eens in de reisverslagen, bijvoorbeeld de mijne :-). Kortom, doorzoek het forum.

Wij hebben al diverse huizen gehuurd, via evenvele wegen, en ze waren allemaal mooi.
Over een week of 5 gaan we weer en weer naar hetzelfde huis als in het voorjaar. Die bevalt ons op dit moment prima, maar je weet nooit hoe de toekomst uitpakt.

Misschien dat we nog wel een keer "verhuizen" maar voorlopig heeft deze alles wat we willen.

Syllvia
03-09-09, 07:30
Alles heeft zijn voor en tegen, als je de themaparken wilt doen in orlando, en op 1 plaats wilt verblijven zou ik kiezen voor een villa.

Wij zelf, maken meestal een 'rondje' Florida, paar dagen Ft. Myers, paar dagen Melbourne, paar dagen een hotel bij Old Town. Dan weer een wekie in een hotel in Lake buena vista. Het is maar wat je leuk lijkt :)

Als je een villa huurt is het wel het voordeligst om dat per week te doen, als je bv. 5 dagen huurt betaal je de schoonmaak kosten vaak extra.

hansinorlando
21-09-09, 21:50
Hoi,

ik ga naar alle waarschijnlijkheid in februari een paar dagen naar Orlando.
Ik heb deze vraag ook al gesteld op het amerika prikbord, en gaven mij deze site.
De vraag :
De 4 parken die ik wil gaan bezoeken zijn Universal, Seaworld, Disney World en het daarbij behorend Hollywood studios.
Ik zoek een hotel dat een beetje centraal igt.

hans

Njit
21-09-09, 22:01
Ik neem aan dat je een auto hebt. Wat maakt het dan uit waar je zit?
Zie hieronder een kaartje waar alle parken liggen. Dan kun je een beetje inschatten waar je je hotel moet zoeken:

http://www.villa-xanadu.net/PageLibraryAssets/Orlando_Florida_map.jpg
Bekende gebieden voor hotels zijn:

- International Drive: dichtbij Universal en Seaworld
- Lake Buena Vista: dichtbij Disney
- Kissimmee: dichtbij Disney

Maar goed, met de auto ben je overal snel.

hansinorlando
21-09-09, 22:15
een auto heb ik tot mijn beschikking, en dit kaartje is wel handig ;-)

Njit
21-09-09, 22:19
Ik kon zo even geen beter kaartje vinden. Bij de op het Forum bekende aanbieders verwijzen ze ook naar de gebieden die ik noemde. Zoals bijvoorbeeld hier:

http://www.usafunvacations.nl/index.cfm?sub=59
http://www.americanestates.nl/hotelformhotelbedwereld.asp
http://www.americanvac.nl/index.php?option=content&task=category&sectionid=3&id=66&Itemid=29

Njit
21-09-09, 22:23
Dit plaatje is wat beter:

http://www.gaylordhotels.com/gaylord-palms/directions-transportation/assets/Area-Map-Orlando.gif

hansinorlando
21-09-09, 23:51
Ja, dit is idd een beter kaartje.
Iemand een tip voor een hotel ?

hans

Ta2 Gerrit
22-09-09, 00:35
Al eens gedacht aan een villa, apartement (condo), townhouse.
Ook te vinden bij de aanbieders die Njit al noemde. Zeker een aanrader.

En anders kun je voor de hotelervaringen altijd nog kijken op dit topic (http://www.floridaforum.nl/showthread.php?t=5422).

silvia37
15-12-09, 18:51
Hallo weet er iemand nog een leuk hotel vlakbij universal,seeworld of aan de international drive.
Wij hebben een dochter van 12 dus een lekker zwembad is een pre.
OOk willen we een goed aangeschreven hotel,het liefst met ruime kamers met ijskast,magnetron enz.
Ik zie zoveel hotels dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

groetjes silvia

pascalbrouwers
15-12-09, 19:00
kijk eens hier:
http://www.americanestates.nl/
ga naar hotels
orlando
universal of inter national drive

of:
http://www.floridaforum.nl/showthread.php?t=5422

Njit
15-12-09, 19:11
Of hier:

- http://www.americanvac.nl/index.php?option=content&task=section&id=3&Itemid=29
- http://www.exit-reizen.nl/reizen/hotel.html
- http://www.usafunvacations.nl/index.cfm?sub=59

knaapje
15-12-09, 19:35
Extended stay deluxe Universal!
Een ijskast en magnetron? Nee, een hele keuken!
Een kompleet bankstel.
Eethoek en eetbar.
Eenvoudig ontbijt gratis.
Internet voor $ 5 per stay.
Loopafstand van Universal.
Net van de I-Drive.
Het zwembad is wel niet zo groot.
Als je 1 week boekt krijg je ook nog $ 50 korting.

Zou er zo naar terug willen.

Knaapje

moonlight91
17-12-09, 13:32
wij hebben geboekt bij `parc corniche condominium suites`
loopafstand seaworld/ discoverycove
mijn voorkeur ging uit naar een hotel waar ik ook `thuis`kon zijn
mocht het allemaal te veel en te druk worden voor ons kind, dat we even lekker aan tafel op de kamer kunnen ontbijten of zelf een potje kunnen koken
dit hotel heeft kamers met complete keuken
of het wat is, geen idee, we zullen het over enkele maanden weten

knaapje
17-12-09, 14:38
Wij hebben er vorig jaar een deluxe appartement gehad.
2 grote sl.kamers, 1 1/2 badkamer, keuken met eetbar en grote zitkamer met eethoek en balcon.
Gigantisch groot en netjes. Inventaris wat sleets en keukengerei minimaal.
We hebben zelf een koekenpan gekocht in de supermarkt.
Wij betaalden toen, okt 2008, $120 p.n. incl alles via GTA en dat was het best waard.
Op een paar minuten zit een Publix, maar je hebt echt een auto nodig. Het ligt wat verder van "alles" op I-Drive.

Knaapje

silvia37
20-12-09, 12:48
Hallo ik heb net mijn tickets geboekt voor aankomende zomer dus we gaan weer .
Nu hebben we twee jaar terug in een villa gezeten maar omdat we nu met zijn drietjes gaan willen we eigenlijk wel in een hotel of appartement in de buurt van Universal ,International Drive.
Wij zaten twee jaar terug in Clear Creek bij Disney maar willen nu in de buurt van Seaworld ,International Drive enz.
Ik zoek een leuk hotel met als het kan ruime kamers met een bankstel,en eventueel een keuken erin.
Wie o Wie heeft er goede ervaringen met een leuk hotel waar je ook zelf nog een beetje kan kokerellen en relaxen.
Dus niet een kamer met twee bedden en dat is het.:-?

Ta2 Gerrit
20-12-09, 13:28
Wij hebben een flink aantal jaren geleden een paar keer in de Summerfield Suites aan I-Drive gezeten. Erg prettig verblijf met goede kamers met slaapkamer en keuken.
En diverse restaurants e.a. op loopafstand, o.a. Tony Roma's en een themed minigolf.

Tegenwoordig heet het Staybridge Suites (http://www.staybridge.com/h/d/sb/1/en/hotel/mcoor?&cm_mmc=mdpr-_-googlemaps-_-sb-_-mcoor&dp=true)en het ziet er nog steeds niet verkeerd uit.

Michael66
20-12-09, 14:48
@Silvia37: Ik heb je bericht verplaatst naar dit onderwerp waarin al meerdere keren dezelfde vraag is gesteld en - uiteraard - ook al een heleboel tips zijn gegeven.

Kijk ook eens in het overzicht met hotelervaringen (http://floridaforum.nl/showthread.php?t=5422), daar hebben al een behoorlijk aantal forummers hun ervaringen gedeeld met de anderen hier. Kijk hier (http://floridaforum.nl/showthread.php?p=81270&postcount=2) maar eens en zoek dan naar hotels onder het kopje Centraal Florida waar "(I-drive)" in de omschrijving.

Succes.

silvia37
21-12-09, 19:59
Hoi wij zoeken een leuk hotel of appartement met eigen kookgelegenheid in Kissimee.
Het liefst in de buurt van International Drive en het liefst met eigen keuken.

Ta2 Gerrit
21-12-09, 21:30
@silvia37; ik heb mijn antwooord maar even gekopieeerd uit dit topic http://www.floridaforum.nl/showthread.php?t=657&page=10&highlight=summerfield waar je min of meer dezelfde vraag ook al gesteld had.

Wij hebben een flink aantal jaren geleden een paar keer in de Summerfield Suites aan I-Drive gezeten. Erg prettig verblijf met goede kamers met slaapkamer en keuken.
En diverse restaurants e.a. op loopafstand, o.a. Tony Roma's en een themed minigolf.

Tegenwoordig heet het Staybridge Suites (http://www.staybridge.com/h/d/sb/1/en/hotel/mcoor?&cm_mmc=mdpr-_-googlemaps-_-sb-_-mcoor&dp=true)en het ziet er nog steeds niet verkeerd uit.

Teleton
22-12-09, 10:05
Het liefst in de buurt van International Drive en het liefst met eigen keuken. Waarom Google je niet even op condo intl drive ? Er rollen je tientallen aanbieders tegemoet.......

rudy
13-01-10, 22:33
Hoi Silvia37
Wij zijn via hotelplan in september 2008 geweest in app.Parc Cornische. Gelegen op het rustige gedeelte van de I drive op 5 min. rijden van seaworld. Goede kamers met keuken[vw,magnetron,koelkast},uitzicht op de golfbaan, balkon,niet te groot zwembad maar wel met handdoeken en stoelen. Kamers doen wat oud aan maar alles is schoon en werkt. Prima vacantie gehad.

Groetjes Rudy en sylvia.

ringosteer
14-01-10, 15:31
We zijn deze vakantie , we zijn aan de laatste dagen bezig helaas , in de comfort suites geweest. Geweldige ligging. Top hotel. Met gratis ontbijt. Geboekt voor 65 $ per nacht via www.bookings.com (http://www.bookings.com) . Wij gaan er morgen heen terug voor onze laatste nacht.

http://www.comfortsuitesfl.com

Luckyone
14-12-10, 22:28
Ik ben wat laat met mijn vraag maar probeer ze toch maar te stellen. Wij zullen op 24 december 's avonds aankomen in Orlando, de auto hebben wij al geboekt. Nu ben ik op zoek naar accomodatie, we zouden de volgdende dag richting cape Canaveral rijden en dan zo stilaan richting de Keys om daar oudejaarsavond door te brengen.
Ik ben op zoek naar accomodatie die op deze weg ligt en waar we in de buurt ook nog wat zouden kunnen gaan eten, het is tenslotte Kerstavond. Liefst niet te ver rijden. Ik zou ook ter plaatse onmiddelijk een gps willen kopen, iemand tips waar?

Bedankt voor jullie antwoordjes.